2777
2789
عنوان

چیکارکنم خشن نباشم

188 بازدید | 27 پست

تمام مشکلاتم از شوهرمه یعنی بخاطر بی محلیا و بداخلاقیاشه که ابنطوری شدم 

از اولم همین بود 

ولی من خودمو ب کوری زدم 

اصلا زن داشتن براش معنا نداره 

جوری شدم ک از زندکی افتادم 

امروز صب خودمو لعنت فرستادم دو روز وقت داشتم ی برگه امتخانی واس بچه ام بخرم یادم رفته چون افسرده ام و ناراحت صب کله سر رفتم هیچ‌جا باز نبود هیچ جوره تامین نیستم  ازش اصلا هرلحضه میگم بمیره حداقل میگم مرده ن اینکه هست و درد داره واس ادم 

چیکارکنم نگید طلاق چون بخاطر بچه هام نمیتونم هیچ‌جوره 

حداقل الان نه 

ولی بگید چجوری بیخیال شم بیخیال رفتارش و کاراش ب خودمو بچه ها سرگرم شم همش دیوونه نشم پرخاش نکنم اروم و مهربون باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی.وکن تمام وقتو بزاری برا خودت 

باشگاه خرید بچه ات روحیه اش روحیه خودت 

هر وقت خالی داری فقد با خودت پر کن 

فیشال پوست برو رنگ مو بزار لباس بخر ناخون بزن 

کتاب بخون  سرگرم کن خودتو  تمام شد رفت

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

چرا شوهرت بهت اهمیت نمیده خب؟ دلیلش چیه

کلا اخلاقشه از اولم همین بوده و حتی بدتر و اینکه همیشه بهونه میکنه مثلا کافیه بگم بالا چشمت ابروعه تا ماه ها قهره و هیچجوره نمیاد با ادم 

حتی هیچی هم نگم فرشته زمینی باشم نمیاد سمت ادم محبت حرف زن بغل اصلااا هیچی

همینارو به خودت بگو ،خودتو همش سرگرم کارای خونه و بچه هات کن ،همیشه که خونه نیست بالاخره سر کار هم م ...

خب مشکلم اینه هرروز ب خودم میگم ولی باز برمیگردم ب همون ادم سابق 

چیکارکنم خوب شم 

بهم بگو

خب مشکلم اینه هرروز ب خودم میگم ولی باز برمیگردم ب همون ادم سابق چیکارکنم خوب شم بهم بگو

کتاب بخون عزیزم مشکل از خودته ک‌نمیتونی بی تفاوت بشی 

باید ب خودت قول بدی  روتین رسیدن ب خودتو ادامه بده هر روز تا خوب شی تنبلی میکنی انجام نمیدی همیشه ام گلایه داری ک چرا نمیتونی بیخیال شی 

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

نمی دونم عزیزم اول دقیق بگو مشکلت چیه ؟محبت یا پول یا رابطه ج

همه چی 

همه چیییییییی 

دیگه بعد۱۲سال فهمیدم اون تغییر نمیکنه من باید تغییر کنم ولی چجورباخودم کناربیام و عادتکنم

همه چی همه چیییییییی دیگه بعد۱۲سال فهمیدم اون تغییر نمیکنه من باید تغییر کنم ولی چجورباخودم کناربیام ...

یه سرگرمی آرامش دهنده برای خودت جور کن که دوستش داشته باشی ،مثلا بافتنی ،گل سازی ،نقاشی یه کوبلن، کم کم آرامش پیدا می کنی ،بعد هم کارای خونه و بچه ها ،آشپزی که می کنی سعی کن تنوع بدی ،اگه می تونی روزی نیم ساعت برو پیاده روی