2777
2789
عنوان

یه آدم مهربون میتونه بهم کمک کنه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 39 پست
نه اینا ازسیاستشونه چرا پایین میاد من دارم خرید فروش ملک انجام میدم رو هرملکی ۳۰۰تا ۵۰۰هم سود میرسه ...

من یه مسکن مهر پارسال خریدم 400 گرم طلا پاش فروختم اون طلا الان نزدیک دو میلیارده مسکن مهرم 200 میلیونم گرون نشده

هیچکدوم پایین نمیاد خونه مطمئنن زیاد میره بالا

زمین باغی چطور؟ 80 گرم طلا چند سال پیش فروختم برای زمین باغی الان قیمتش تقریبا سر ب سره بنظرتون زمینو بفروشم بدم طلا؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم حتما عزیزم

ممنون مهربون لطف بزرگی در حقم میکنی مطمینم بالاخره طلا باید یه جا یه پایین بده اما کی رو خدا میدونه اما از چک کزدن ار روز و دیدن بیشتر شدن ضررم کلا از درون نابود شدم

میشه شما اگه دیدین طلا یه اصلاحی داد بهم خبر بدید خواهش میکنم دارم داغون میشم از چک کردن هر روز طلا

مگه چقدرمیخپادبیادپایین، توکل خریدطلات ،نهایت یک تادوتومن فرق داشته باشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

باورم نمیشه برا طلا افسرده و این حال باشی 

درک نمیکنم

به نظرم برو همین امروز طلا بدون اجرت بخر تموم کن بره

نهایتا یکمم اومد پایین فکر کردی مگه چقدر میاد؟؟

شما که نمی‌خوای یه ماه دیگه بفروشی

سریع بخر طلا تا 7_8میرعه بالا، رقابت بین طلا وبیت زیاد شده 

تا1بهمن که ترامپ میاد گرونتر میشه. بخر، نزارپولت بی ارزشتربشه

خواهرم طلا آب شده خرید، ترسید که بریزعه فروخت، هی بهش گفتم نفروش، گوش نکرد الان طلا شد پنج میلیون، اون رو 4400فروخت.

الانم به شما میگم طلا خیلی میرعه بالا

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
باورم نمیشه برا طلا افسرده و این حال باشی درک نمیکنمبه نظرم برو همین امروز طلا بدون اجرت بخر تموم کن ...

به خاطر ضرری که پارسال با خرید خونه با فروش 400 گرم طلام کردم افسردم عزیزم نه بخاطر یه تومن دو تومن الان گلم