2777
2789
عنوان

همین الان در چ حالی من ک دراز کشیدم آب‌جوش اومده برم چای دم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 202 پست
❤️آره عزیزم دارم

منم تا می‌خوام حس خوب بگیرم . میگم نکنه مادرشوهرم باز بخواد با حرفاش اعصاب شوهر م و بریزه بهم . تو یک شهر بودیم همش دخالت میکرد من چیزی نمیگفتم چون اگه میگفتم خیلی دعواهای بدی میشه بین منو شوهرم . برای همین سکوت کردم . شوهرم منو خیلی دوست داره اما نمی‌خواد به پدر و مادرش هم چیزی بگه منم راضی ام اما مادر شوهرم رعایت نمبکنه. همش ناله می‌کنه میگم تنهام بابات منو جایی نمی‌بره بااینکه خودم تو بازار دیدمشون .مهمونی میرن از بقیه می‌شنوم . شهرم و عوض کردم .الان که دور شدیم همش زنگ میزنه به در خیره شدم به دیوار نگاه میکنم بااینکه مسافرت رفتن و همش هم مهمانی .ولی مظلوم نمایی .فقط هم شوهرم و زنگ میزنه. البته شوهرم قبلانا بعد صحبت با مادرش همش دعوا و بداخلاقی میکرد اما الان سکوت .طفلی مونده چکار کنه . همبشه هم از ما پیش جاریم تعریف می‌کنه از جاریم پیش ما . 

منتظر سرویسم دخترم بره مهد 😄

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وقتی پسرم بخوابه چرا،الان باید برم پیش سوپروایزر بگم دیگه نمیخوام بیام سر کار☹️بعد برم خونه خودمو ...

خداقوت..اره شغل پرستاری تازمان مجردی خوبه..ولی با ازدواج وبخصوص داشتن بچه سخت میشه

پارسا پسرمامان😍
آخیییی نظرات و خوندم .الهی همه سلامت باشید . لباتون بخنده . خانوما طفلی مجبورند بخاطر اهالی خونه با ...

دقیقتاا همه از اول صبح مشکل دارن تا آخر شب

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
سماور روشن کردمدخترمو فرستادم مدرسهاومدم فعلا نشستمبارون می بارههوا هم خیلی تاریک

خوبه میباره اینجا دیگه نمیباره حیف

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
من عنوانتو دیدم حس مثبت زندگی گرفتم

عزیزممم  ممنون

توفکردرس دخترمم کلی دیشب علوم رو توضیح دادم نمی‌دونم یادش مونده یانه دعاکنین خوب جوابهارو بلدباشه معلمش خیلی جریمه میده امتحان مطالعات هم داره

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
سینه درد دارم و استرس بارداری😂دانشگاهم الان

شاید قبل پریودته؟منم سینه هام دست،زدنی درد داره هنوز دکترم نرفتم 

منم سرما خوردم روانیم از تنم بیرون نمیاد هر چی دارو سنتی و صنعتی میخورم لعنت به من هیچ کاری جز غذا د ...

بد گرفتی دیگه ایشالا زودتر بهتر شی