2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 222 پست
شما فکر کنم خیلی کارت گیره مرده که انقدر طرفداری میکنی

یا اون یا دیگه خیلی قشنگ رو مخش کار کردن یا اصن هردوش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

فمنیست هادورهم جمع شدین فقط مردو بکوبید خوب بکوبید ببینید به کجا میرسید

اصلا ما اینجا مردا رو نکوبیدیم نمیدونم شما چجوری همچین برداشتی کردی ما فقط راجب حقوق خودمون حرف زدیم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم چرا بسوزن من میگم زنای این دوره واقعا لیاقت یه سری چیزهارو ندارن شما برو تو جامعه اینقدر بد ...

لیاقت و قشنگ برات تعریف کردن. همون جمله اولت نشون میده شما کجا و چطوری بزرگ شدی.

حرفی نمیمونه دیگه

اسی یه تاپیک هم درمورد احساسی تر بودن خانم ها نسبت به مردا که خیلی وقته رد شده هم بزن

خیلیارو اینجا میبینم هنوز باور دارن اینو 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

کاش یجوری بشه قصدمون از ازدواج کردن فقط ساختن یه زندگی قشنگ باشه ،از وقتی خیلی چیزا وارد فرهنگمون شد ...

ای کاشش

ولی اگه بگی من نمیخوام همه از ازدواج فقط آشپزی و رختشویی و پوشک عوضکردن و عروسک جنسی بودن رو از منو همجنسام توقع داشته باشن میشم فمنیست!!! 

هیچــ
اسی یه تاپیک هم درمورد احساسی تر بودن خانم ها نسبت به مردا که خیلی وقته رد شده هم بزنخیلیارو اینجا م ...

اینکه خانما احساسی ترن رد شده؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

کاری به بحث شماها ندارم 

ولی کلی میگم آدم وقتی مجرده هزارتا تز میده و رو ابرهاست وقتی متاهل میشه میفهمه خیلی چیزا رو باید ...... 

مجردها بزودی متوجه میشن و متاهل ها هم که متوجه هستن چی گفتم 

خلاصه آخر امضام نوشتم وه آرزوی خوشبختی تمام جوانان سرزمینم رو دارم چه دختر چه پسر ❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اینکه خانما احساسی ترن رد شده؟

بله اگه دوست داشتی منبع دارم

اسی یه تاپیک هم درمورد احساسی تر بودن خانم ها نسبت به مردا که خیلی وقته رد شده هم بزنخیلیارو اینجا م ...

در اولین فرصت😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

مشکل اینه که خود خانمها هم قبول ندارن که به اندازه ی آقایون حق دارن! 

من ۱۵سال پیش ازدواج کردم تازه کاملا عاشقانه به جز مهریه بالا حق تحصیل و اشتغال و محل زندگی رو هم گرفتم تازه الان با اینکه هیچ مشکلی نداریم با خودم میگم حق طلاقم باید میگرفتم! 

حالا از اون طرف وقتی فداکاریهای همسرمو تو زندگی دادم همین پارسال پونصد میلیون گذاشتم رو پول ماشینی که ماله اونه! 

اونم داره قسط خونه ای رو میده که به نام منه. 

با چشم باز و حقوق برابر وارد زندگی شین حتی اگر به جدایی هم ختم شه هیچ کدوم از طرفین ضرر نمیکنن

ای کاششولی اگه بگی من نمیخوام همه از ازدواج فقط آشپزی و رختشویی و پوشک عوضکردن و عروسک جنسی بودن رو ...

نباید اینطوری راجع به خودمون فکر کنیم،خب چرا عروسک جنسی؟مگه نیاز ما هم نیست؟

خیلی مردا طرز تفکرشون اینطوری نیست،واقعا هوادار زنشون هستن

همه چیزو درباره حقوق برابر قبول دارم ولی کاش طرز تفکرا عوض میشد،اونوقت تمام حق و حقوق زنم بهش داده میشد

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

عروسک جنسی چه صیغه ایه رابطه دو طرفم لذت میبرن 😐💔

بخداااا اینو هرچقدررر میگی نمیفهمن

چون دیدشون عروسک جنسیه

فکر کردی چرا با دوست دختر داشتن پسراشون کنار میان ولی با دوست پسر داشتن دختراشون نه؟ چرا برای پسر هرزگی عیب نیست ولی برای زن سنگسار و...  است؟ 

هیچــ