2777
2789
عنوان

من زندگی ندیدم😔

353 بازدید | 15 پست

شوهرت هیشه در حال  کار باشه عین خر کار کنه بهت پول نده نزاره وقتی حوصلت سر رفت بری بیرون زندانیت کنه تو خونه عین خر کار کنی بچت شب و نزاره بخوابی  روزم که همینطوری. 

شوهرت نبرتت بیرون برای گردش و هوا خوری واقعا سخته من زندگی ندیدم  کاش بمیرم راحت بشم 

ناشکر نباش اینا هم درست میشن سریع کن بچتو درس تربیت کنی تا آدم موفقی شه دستتو بگیره

اگه با شوهر مشکلی نداری دعوا نمیکنید و... بهاش آروم حرف بزن دربارش خودت برو بیرون بگرد با خانوادت سریع کن شوهران درک کنی تو این وضعیت کشور نمیشه خرج مخارج سخته باید هروز سر کار باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه اهمیتی داره اون کار کردن همسرت ؟؟!!!. خدا بهش کمی عقل بده لااقل خودش لیاقت نداره جایی ببره وبگردونه یابخره، لااقل زندانی که گیر نیاورده ، بذاره خودت بری . این چنین مردایی بدت نیاد عزیزم خودشون شیشه خرده دارن والا مردی که همسرشو باور کنه و زندگی باهاش میکنه ، دلیل نداره اینچنین کارایی بکنه اینا میگذره ولی خوب زمان می‌بره مثلا تا زمانی که بچه ات بزرگ بشه. 

چرا انقدر زحمات شوهرت بی ارزش میکنب و هی مثل خر مثل خر میکنی.مگه نوزادی اون بغلت کنه و ببرد خودت بدو

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

برو خواهر من ببین حرفای کی باعث شده شوهرت بد دل بشه 

منم اوایل زندگیم هم گوشیمو گرفت 

هم دوستامو 

هم مدرسمو 

هم بیرون رفتنم حتی با مادرمو.و خیلی چیزای دیگه 

بعد ها که امدم خونه خودم دید بابا اینجوریم نیست و خودمو ثابت کردم بهش 

الان همه اینارو دارم اما به خودش هیچ اعتمادی دیگه ندارم 

دیگه هیچ حسی به زندگیم ندارم 

دوست دارم بمیرم ولی نمیشه خستم خیلی کاش مثل همون موقع ها بود اما میتونستم اعتماد داشته باشم بهش

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ناشکر نباش اینا هم درست میشن سریع کن بچتو درس تربیت کنی تا آدم موفقی شه دستتو بگیرهاگه با شوهر مشکلی ...

به خدا بیچاره بچه 7ماهه رو نمیتونم ببرم بیرون چون نمیزاره بزرگ شده حوصلش سر میره دیگه نوزاد نیست که