2777
2789
عنوان

نخندینا ولی نمیخوام هیچوقت بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 25 پست
یعنی دنگ و فنگ زیادی کشیدی یا نه و اینکه الان احساس میکنی بردی یا باختی؟وقتی وکیل شدی چه چیزای زندگی ...

پدرم وکیلن 

سختی زیادی نکشیدم ‌. شایدم سخت بوده و من احساس نکردم چون برام عادی بوده 

زندگیم همونه تغییری نکرده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولا بعضیا هم الانشم سیرن یه مورد دیگه تودوستنداری ولی وقتیرپیربشی و هشتاد نودسالت بشه بعد چن وقت به خاطر ناتوانی هات زودتر دلت میخواد بری ، البته به انگیزه روحیه هم برمیگرده 

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
پدرم وکیلن سختی زیادی نکشیدم ‌. شایدم سخت بوده و من احساس نکردم چون برام عادی بوده زندگیم همونه تغیی ...

احساس میکنم خیلی هم علاقه نداشتی 

بالاخره انشالله تغییرات قشنگی برات رخ بده ممنون 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
احساس میکنم خیلی هم علاقه نداشتی بالاخره انشالله تغییرات قشنگی برات رخ بده ممنون

چرا علاقه داشتم 

اما دیوانه وار و عاشقانه نه 

استهلاک اعصاب داره 😅 

بیشتر تمرکزم روی مهندسی هست و شرکت

درآمد بهتر اعصاب آرومتر 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب آره دیگه اینم از معدود آدم هاست

میگن ادما وقتی پیر میشن این حسو دارن وابستگیشون زیاد میشه دل میبندن.

الان ی  ادم پیر از مرگ بیشتر از ی جوون میترسه

ی پیر احتمال خووکشیش نسبت ب جون ۱ ب ۱۰۰ هست.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

میگن ادما وقتی پیر میشن این حسو دارن وابستگیشون زیاد میشه دل میبندن.الان ی ادم پیر از مرگ بیشتر از ...

نه اینطورم نیست خیلی وقتا آدما از زندگیشون عمیقا

لذت میبرن و دوست ندارن هیچ وقت از دست بدم چه بسا

که جوونم میتونه باشه 

وقتی جایی برات دلپذیر باشه حتی اگه توآلت باشه سختهه

از اونجا کنده بشی برای همین تقلا میزنی بمونی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

منم دلم نمیهپخواد بمیرم البته دلیلش الان اینه که وقتی به نبودن فکد می کنم قلبم برای بچه هام و مادرم مچاله میشه تنها دلیلم و انگیزم ندیدن ناراحتی اوناست اما فکر کنم وقتی بزرگ بشن و نگرانیم کمتر شه آمادگی رفتن دارم ....

دخترم ۱۱ سالشه بهم میگفت مامان خوب اون دنیا اگرم بریم بهشت ،من دوست ندارم برم .میگفتم چرا میگفت آخه خیلی تکراریه .فکر کن همش سرسبز باشه یا مثلا غذاهاش خوشمزه باشه یا ... .

خوب آدم خسته میشه دیگه .دیگه نمیتونی بازی کنی 😄گوشی نیست .

گفتم حالا از کجا میدونی شاید پیشرفته تراش باشه . 

در کل اونم مثل شما نه دوس داره پیرشه ،نه ما پیر شیم ،نه اون دنیا رو تجربه کنه .

کلا مثلا ۴ سالش بود یهو نصفه شب بیدارمیشد و هق هق میکرد که من دوس ندارم شماها پیرشید و من بزرگ شم .میخوام همین جوری بمونم .  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم