من ۵ساله خونه نشین شدم فقط خونه داری و بچه داری شماهایی که مثل من هستین چطور احساس پوچی و افسردگی نمیکنید ازین روزمرگی تکراری؟ خواهش میکنم راه کار بدید
اره این دوراهی خیلی سخته این مدت پیش کی میذاشتینشون؟
پیش مامانمن،دوباره اونجا گذاشتنشون هم خیلی سخت شده
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میتونی ام یه هنری رو یاد بگیری توی خونه انجام بدی مثلا خواهر من گلدوزی و کار دست روی لباس انجام میده رفیقم بدلیجات درست میکنه یکی از دوستای دیگم نقاشی روی پارچه و ...
من تازه زایمان کردم ولی متوجه این حست میشم خیلی سخته ولی بنظرم هرجوری شده سعی کن برای خوشحال کردن خو ...
هیچکس نیست که بزارم خیلی جاها باهم میریم ولی چون هنوز کوچیکه اونجور که باید به خودم خوش نمیگذره درگیر مراقبت کردن و بچه بازی هاشم دیگه دارم میرم روانشناس چون دچار اضطراب شدم انقدر که تنها بودم