2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
اره این دوراهی خیلی سخته این مدت پیش کی میذاشتینشون؟

پیش مامانمن،دوباره اونجا گذاشتنشون هم خیلی سخت شده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اره مشکل فقط تو دیدگاهم نسبت به این پروسه است برای همین انقدر فرسوده کننده شد برام و اینکه من ۳ساله ...

خدا بهت توان و صبر بیشتری بده

سخته درکت میکنم

اگه میتونی یه کلاسی چیزی خودت برو

یه کارخونگی واسه خودت دست و پا کن

خودمون اگر بغکر خودمون نباشیم،  احدی دلسوز نیست . احدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تازه زایمان کردم ولی متوجه این حست میشم خیلی سخته ولی بنظرم هرجوری شده سعی کن برای خوشحال کردن خو ...

هیچکس نیست که بزارم خیلی جاها باهم میریم ولی چون هنوز کوچیکه اونجور که باید به خودم خوش نمیگذره درگیر مراقبت کردن و بچه بازی هاشم دیگه دارم میرم روانشناس چون دچار اضطراب شدم انقدر که تنها بودم 

میتونی ام یه هنری رو یاد بگیری توی خونه انجام بدی مثلا خواهر من گلدوزی و کار دست روی لباس انجام میده ...

تنها کاری که یکم براش عادی شده کتاب خوندنه یمدت تو فکر تدریس درسای ابتدایی افتادم نمیدونم شدنیه یا در حد خیال پردازیه فقط