2777
2789
عنوان

آلبوم عکس نامزدیمونو ببرم خونه نامزدم مامان باباش ببینن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هموووونذوق ندارن که هیچ آتیشی ترم میشه یبار می‌گفت چرا ۱۷تا عکس گرفتید خیلییی زیادهبعد اصلا جدای این ...

تا دعوتت نکردن نرو به شوهرت هم بگو دوست ندارم حتی خونه بابام هم بدون دعوت برم

کی برم؟چون نه خودم خوشم میاد برم هم می‌دونم برم میخواد قیافه بگیره و بگه چرا رفتید طلا خریدید

درمورد طلا ضعف نشون نده بگو (اسم همسرت +جان )دلش خواسته برام دستبند گرفته دیگه فکرنمیکنم این موضوع ب غیر از منو پسرتون ب کسی دیگه ارتباط داشته باشه (حالا با لحنی ک یکم آرام تر باشه بهش بگو) برای عکسم بزار اگه ب خودت زنگ زد ببر اگرم نزد ب شوهرت گفت ،بده شوهرت ببره 

شوهرت راست میگه الکی ادای عروس فداکار رو درنیاز اون بهتر از تو می شناسه، الان مادرشوهرت از شدت حسادت ...

دقیقا میشناسش

خودش خسته شده ازش 

منم اصلا خوشم نمیاد برم خونشون برمم عین همیشه تو قیافست منم حوصلشو ندارم 

دوست من بعد از 12 سال هنوز هیچ عکسی رو به مادر شوهرش نشون نداده

اول گفت چون نمی خواهد ژست های تکراری داشته باشه ، هیچ عکسی چاپ نمیکنیم تا عروسی 

بعد تصمیم می گیریم کدوم رو چاپ کنیم 

ببینه در کل کدوم قشنگ تر هست و بعد چاپ کنه

دست آخر هم گفت فلش عکس هام سوخت و هیچی چاپ  نکردیم

چون مادر شوهرش خیلی اقتصادی بود ، خودش رو در این زمینه راحت کرد !

هر چی طلا می خره میگه نقره طرح طلاست !

مسافرت می درند ، به کسی نمی گند !

لباس میخره ، میگه از قبل داشتم یا بهم کادو تولد دادند !

آرایشگاه می ره ، میگه خودم اصلاح کردم ، مو رنگ کردم و ...

کلا خیلی با سیاست ، خودش رو راحت کرده !

برای اینجور آدم ها باید وانمود کنی خیلی خیلی کم خرج هستی !      

راستشو بگم میگه نمیخواد آلبوم ببریم نشون بدیم لیاقت نداره عکسمونو ببینه

حرف نامزدتون هم یه جوریه به هرحال مادرشه و احترامش واجبه

ولی اینطور که گفتی فکر نمیکنم مادرشوهرت از دیدن آلبوم خوشحال بشه پس بهتره نبرین، چون ممکنه ببینه و یه چیزی بگه و اعصاب همتون خورد بشه

درمورد طلا ضعف نشون نده بگو (اسم همسرت +جان )دلش خواسته برام دستبند گرفته دیگه فکرنمیکنم این موضوع ب ...

اره دقیقا همینو صبح به باباش گقتم 

گفتم طلا داره روز ب روز می‌ره بالاتر دلش خواسته طلا گرفته پولش ارزشش نیاد پایین این که دیگه ناراحتی و دعوا نداره

آلبومم من به نامزدم گقتم من نمیام خونتون عکس نشون بدم (آخه خودم اصلا دیگه خوشم نمیاد برم خونشون برمم میخواد قیافه بگیره بگه چرا طلا خریدید منم حوصلشو ندارم واقعا و نمیخوام آرامشو از خودم بگیرم)

بهش گفتم من نمیام عکس نشون بدم آلبوم میدم بهت خودت ببر نشون بده گقت منم نمیبرم لیاقت نداره عکسمونو ببینه

کی برم؟چون نه خودم خوشم میاد برم هم می‌دونم برم میخواد قیافه بگیره و بگه چرا رفتید طلا خریدید

هر وقت دعوتت کردند برو 

بعد هم با همسرت هماهنگ باش

شوخی طور بگید

چقدر ظریف کار شده ! حتی مادرجون هم متوجه نشد ! نقره طرح طلا هست ! فعلا تصمیم داریم تا تکلیف خرج های اصلی زندگی مشخص نشده ، خرید سنگین نداشتن باشیم !  

حرف نامزدتون هم یه جوریه به هرحال مادرشه و احترامش واجبهولی اینطور که گفتی فکر نمیکنم مادرشوهرت از د ...

اگه بدونید همین مادرش دو سال با ما چیکار کرد بهمون حق میدید

مامانش با کاراش و حرفاش خودشو از چشم انداخت من همیشه به نامزدم گقتم می‌خوام عین دخترش باشم ولی خودش نخواست همیشه سنگ انداخت و دلمونو شکوند

منم اصلا دیگه نمیرم خونشون برای آلبوم از طرفی ام نمیدونم تا کی 

هر وقت دعوتت کردند برو بعد هم با همسرت هماهنگ باششوخی طور بگیدچقدر ظریف کار شده ! حتی مادرجون هم متو ...

دعوت نمیکنن توقع دارن خودم همینجوری پاشم برم اونجا 

منم با رفتار دیروزش تصمیم دارم دیگه نرم چون برم میخواد قیافه بگیره بگه چرا طلا خریدید اینا بی احترامیه و از این حرفا

مخم نمی‌کشه واقعا 

دوست من بعد از 12 سال هنوز هیچ عکسی رو به مادر شوهرش نشون ندادهاول گفت چون نمی خواهد ژست های تکراری ...

آخه چرا باید نقش بازی کرد مگه برای دیگران قراره زندگی کنیم اینجوری ام خیلی سخته واقعا