2777
2789

سوم آذر نامزدیمون بود 

قرار بود عکس آتلیه مون حاضر شد بریم خونشون عکس نشون بدیم ولی 5شنبه نامزدم برام طلا خرید برای روز زن یه دستیند گرفت من قبلش گفته بودم نمیخوام خودش اصرار کرد بعد رقت خونه به مامانش گفته بود مامانش آتیش گرفته بود 

گفته تو خونه نون نمیگیری بعد همش میری براش طلا میخری 

چرا بمن نگثتی اول باید یمن میگقتی 

چرا پلاک نخریدی که سبک باشه چرا دستبند خریدی 

باباشم صبح بمن زنگ زد که قرار بوده پلاک بخره برات دستیند خریده مامانش سر این ناراحته!!

مامانش دوسال نذاشت بهم برسیم وای اخر رسیدیم بازم هی میخواد سنگ بندازه 

دوسال عذابمون داد خیلییییی دل چرکینم ازش یا این حرکت پریروزش اصلا دلم نمیخواد ببینمش یا برم خونشون

به نامزدم گقتم عکسا آماده شد ببر نشونش بده بیار بده من اونم میگه ن نمیخوام ببینه

خودم اصلا خوشم نمیاد برم اونجا عکس نشون بدم چون عین همیشه برام میخواد قیافه بگیره جای اینکه من قیافه بگیرم بخاطر حسادتش

شما بگید چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا نرو ،عکسارم بزار سر ی فرصت دیگه ک رفتی با خودت ببر ببینن

کی برم؟

چون نه خودم خوشم میاد برم هم می‌دونم برم میخواد قیافه بگیره و بگه چرا رفتید طلا خریدید

والا من به عنوان خانواده شوهر علاقه ای ندارم عکس نامزدی عروسمونو ببینم،و همچنین اگه عروس بودم عکسامو ...

خودمم اصلا دوست ندارم برم 

برم میخواد قیافه بگیره بگه چرا طلا خریدید این بی احترامیه به من

راستشو بگم میگه نمیخواد آلبوم ببریم نشون بدیم لیاقت نداره عکسمونو ببینه

شوهرت راست میگه الکی ادای عروس فداکار رو درنیاز اون بهتر از تو می شناسه، الان مادرشوهرت از شدت حسادت آنیش گرفته فیلمه رو بببینه مطمعن باش یه سوژه جدید ازش درمیاره 

نه بابا چیو نشون بدی خیلی ذوق دارن آخه

هموووون

ذوق ندارن که هیچ آتیشی ترم میشه یبار می‌گفت چرا ۱۷تا عکس گرفتید خیلییی زیاده

بعد اصلا جدای اینا اصلا خوشم نمیاد دیگه برم خونش نمیدونم چیکار کنم اوناام توقع دارن هفته ای یبار برم🤣🤣