2777
2789

دوستان جاریم هررررررچی بگید خریده نمیدونم مبل عوض کرده پرده خریده نمیدونم هررررچی شما بگید ماشین شاسی خریدن من در طی هشت سال زندگی مشترک اون هفته تو جمع گفتم شاااااید میز tv و کنسول بخرم اینهفته بدو بدو رفته خرید با اینکه نو نو بود وسایلاش نمیدونم واقعا معنی این کارا چیه خب اگر میخواستی بخری تا الان چرا نخریدی چرا تا شنیدی من میخوام بگیرم سریع گرفتی چقدرررررر بی کلاس اخه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چه معنی میده مثلا چرا الان که من گفتم رفت خرید واقعا لعنت به دهانی که بی موقع باز شود

شاید ایده گرفت یا یادش اومد که رف سریع خرید

اگه شبیه وسایل تو میگرفت واقعا رومخ بود

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

براش دعا کن، دست از بچگی اش برداره.برای خودت دعا کن، دهن ات قفل و چفت داشته باشه و اهداف ات را پیش د ...

اره به خدا لعنت لعنت لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود. عزیزم برام دعا کن که اینقدر دهنمو جلو کس و ناکس باز نکنم. 

به خدا خودمم بعدا ناراحت میشم اگر دهنمو میبستم این طور نمیشد 

چقد همه چی دستش هست و پولداره خدا شانس بده. به من و عزیزانم پول دستمون باشه و هر چی بخوایم بتونیم بخریم...

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
شاید ایده گرفت یا یادش اومد که رف سریع خریداگه شبیه وسایل تو میگرفت واقعا رومخ بود

همیشه همینطوره. 

خودش دنیا دنیا داره میخره میپوشه ولی تو یه جوراب نو بخری از حسودی کهیر میزنخ

چقد همه چی دستش هست و پولداره خدا شانس بده. به من و عزیزانم پول دستمون باشه و هر چی بخوایم بتونیم بخ ...

به خدا پول شعور نمیاره. 

این جاریم یعنی دنیا دنیا داره. میخره میپوشه میگرده ولی ببینه تو پای تو یا من یه جفت جوراب نو هست باااااید بره عینشو بخره. 

من کتونی میگیرم 500اون مبتونه چهار تومنی شو بخره ولی بایییید بره عین همون 500منو بخره. 

پول داره ولی ارامش نه