2777
2789

محبت بابامو ازم گرفت

جوونیمو کوفتم کرد

حتی ارتباط برادرمو باهام خراب کرد، انقدر بین بچه هاش موش دوونی کرد که برادرم برای همیشه ارتباطشو باهام قطع کرد و ۷ ساله من حتی شانس تلفنی حرف زدن باهاش رو هم ندارم

تو زندگی مشترک با همسرم دخالت کرد، توی هر مرحله ازدواجمون زخم زبون زد، توهین به شوهرم کرد، قصد به خراب کردن ازدواجمون کرد

هزاران دروغ گفت، هزاران تهمت زد، هزاران مشکل واسم وقتی پیش اورد که تو سخت ترین دوره زندگیم بودم

و خیلی چیزا که گفتنش هم از حوصله من خارجه هم شما

هیچوقت نه تنها دلم نمیخواد همچین مادری بشم نه اصلا دلم میخواد مادر بشم که نکنه یه ذره از این رفتارا به ارث برده باشم و با بچه بی پناهم بدی بکنم 

اسم مادری برای خیلیا خیلی زیاده 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خودشو الویت قرار نمیده همیشه بقیه مهم تر بودن ،شوهر ،بچه و ...

تو نقش قربانی فرو رفته  از خودش دفاع نمیکنه خودشو ثابت نمیکنه فقط غصه میخوره و ناله میکنه

زیادی به همه سرویس میده مخصوصا همسر و بچه ها و بسیااار همه رو لوس و تن پرور و پر توقع کرده 

روابط اجتماعیش ضعیفه و اکثرا تنهاس و اصلا مهمون و مهمونی دوس نداره

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم

اما امروز تو اتوبوس داشتم فکر میکردم که چرا وقتی بچه هام کوچیک بودن و التماس میکردن برای صندلی بالای اتوبوس نشستن من مقاومت میکردم😅

مادرا لطفا سر این چیزای کوچیک دل بدین به دل بچتون🤍

محبت بابامو ازم گرفتجوونیمو کوفتم کردحتی ارتباط برادرمو باهام خراب کرد، انقدر بین بچه هاش موش دوونی ...

متاسفم بخاطر رنجی که حق نبود و کشیدی💔💔

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

سیاست نداشتنش تو شوهر داری و همش در حاله غر زدن و حس ترحم خریدن از دیگران در صورتی ک مشکلی نداشت فق دوست داره دله دیگران براش بسوزه و اینک اصلا اعتماد به نفس نداره و کار اشتباهشو گردن نمیگیره 😑

متاسفم بخاطر رنجی که حق نبود و کشیدی💔💔

من همیشه میگم

مادر من بزرگترین دشمن زندگی منه

دوره های طولانی افسردگی داشتم

۵،۶ سال سیگاری بودم

و خیلی بلاها رو از سر گذروندم

گفتم برادرم هست درکم میکنه ولی مادر من انقدر حقیر و حسود بود و هست که حتی نتونست محبت برادرم به من رو تحمل بکنه، با پلنی که چید برادر عزیز من رفت، نه از زندگی مت، از زندگی هممون

توی سن کم مستقل شدم کار کردم با هر پفیوز بی پدری سر و کله زدم هزار بار توی محل کارم جاهای مختلفی که کارآموزی میکردم بهم هتک حرمت شد، چون فقط میخواستم از خونه خراب شده‌مون در برم

نمیگم الان از زندگیم راضی نیستم

ولی نگاه میکنم میبینم ارزش نداشت این مسیر سخت چون من الان خیلی خستم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من همیشه میگممادر من بزرگترین دشمن زندگی منهدوره های طولانی افسردگی داشتم۵،۶ سال سیگاری بودمو خیلی ب ...

چقدرر سخت جانم‌چقدر سخت💔

و اینجوری از سن‌کم‌ با درد هایی که به سن و سالت نمیخورده دست و‌پنجه‌نرم کردی......

والد سمی زندگیی بچهارو جهنم میکنه جهنممم....

آخه یه ادم چقدر میتونه تحمل کنه آخرش کم‌میاره

عمیقا ناراحت شدم عزیزم

میدونم زخم هایی که از گذشته برامون‌مونده تا ابد موندگاره فقط کمرنگ میشه

ولی امیدوارم زندگیت به جبران رنج هات شیرین تر از عسل باشه همیشه♥♥♥♥

چقدرر سخت جانم‌چقدر سخت💔و اینجوری از سن‌کم‌ با درد هایی که به سن و سالت نمیخورده دست و‌پنجه‌نرم کرد ...

ممنونم از همدردیت

نمیدونم چرا این چیزا رو تایپ کردم، یهو سفره دلم باز شد بی اینکه بخوام، متاسفم بابت اینکه حس بدی انتقال دادم

خوشحال و موفق باشید❤️💐 

ممنونم از همدردیتنمیدونم چرا این چیزا رو تایپ کردم، یهو سفره دلم باز شد بی اینکه بخوام، متاسفم بابت ...

عزیزدلی♥

بعضی وقتا آدم نیار داره حرف بزنه 

این چه حرفیه عزیزم ♥

خیلی ممنون ازت

حداقل مثل مادرم تا زمانی که به این درک و فهم نرسم بچه آوردن فقط آوردنش نیست محبت کردن بهش اینکه اعصاب روانشو داغون نکنی زندگیشو نگیری ازش بچه‌نمیارم که بزرگ ترین لطف در حق اون بچست