2777
2789
عنوان

تازه عروس ها ومتاهل ها و عقدی ها بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 114 پست

عزیزم وقتی سه نفرین باید بشوری

دیگه ازدواج این سختی ها رم داره

اما اگه کس دیگه ای بود هربار نه نشور

یکبار تو یکبار نفر دگه

اما مادرشوهرت هیچ وقت نباید وقتی تو تنها هستی ظرف بشوره

همونطور که برات غذا درست کرده. بعدم دیگه 7 ماهه عقدی. دیگه تازه عروس به حساب نمیای که کار نکنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گناه که نکرده ازدواج کرده مگه کلفت گرفتن؟ استارتر میگه خونه مامانش کاری انجام نداده خب واقعا سخته اگه فکر کنید. به خانواده همسر رو بدی تا آخر عمر ازت انتظار دارن باید حد خودشونو بدونن کمک کردن فرق داره با کلفتی کردن اونام فقط نظاره‌گر باشن.

به شخصه همیشه حرص میخوردم مامانم خونه مادربزرگم همش کار میکرد عمه‌هام انگار نه انگار. انگار یجور وظیفه شده بود واسه مامانم من اونوقتا بچه بودم تازه ولی خب اینا هنوزم پرروئن. آدم وقتی قدمی واسه کسی بر میداره که طرفم قدمی براش داره. بحث احترام و غلام حلقه به گوش بودن جداست

مگه ظرف شستن چقدر زمان می بره، واقعا خودتون وجدان تون قبول می کنه که زنی که هم سن مادرتون پاشه ظرف ب ...

چون واقعا مادر ادمه

همه ما با مامانمون گاهی دعوا و مشکل داریم

اما این دلیل میشه محل ندیم؟

هر زن و مردی میشن یک روح. میشن یک نفس

پس مادراشون هم مادر همدیگه اس

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بله منم همینطور م خجالت میکشم بشینم ولی آخرش میرم میشودم

خب تو که آخرش میری میشوری همون رو از اولش بشور چون تعداد تون کمه ولی اگه کس دیگ ای بود که اونم مهمون بود باید با کمک هم بشورید و مرتب کنید

بله منم همینطور م خجالت میکشم بشینم ولی آخرش میرم میشودم

خب تو که اخرش میشوری

همون اول بلند شو

غوره ترشه. خودش خودشو شیرین میکنه

اون 10 تا تیکه ظرف به تو فشاری نمیاره. اما وقتی مادر وهرت اینقدر روش توجه داره پاشو انجام بده. در عوض یکجا یک اشتباهی کردی، یا حرف بدی ناخواسته زدی مادر شوهرت به دل نمیگیره

گناه که نکرده ازدواج کرده مگه کلفت گرفتن؟ استارتر میگه خونه مامانش کاری انجام نداده خب واقعا سخته اگ ...

عزیزم اگه میخواد بره جایی غذا بخوره و ظرف نشوره خب بره رستوران 

اون بنده خدا براش غذا درست می‌کنه اونم بیکار که نیست

عزیزم اگه میخواد بره جایی غذا بخوره و ظرف نشوره خب بره رستوران اون بنده خدا براش غذا درست می‌کنه اون ...

نه خب اون گرونه   

اینجور ادم ها رو زیاد دیدیم

بهشون میگن مفت خور

یعنی ادمی ک بخوره و اما بهاش رو پرداخت نکنه. بهای این نهار هم شستن 4 تا بشقابه

همین کارو میکنم

کار خوبی می‌کنی 

اگه مادر شوهرت آدم با انصاف و قدر شناسی باشه مطمئن باش هرچقدر بهش خوبی کنی بیشتر خوبی میبینی 

بعدشم همه مردا به مادر و خواهرشون خیلی اهمیت میدن پس با این کارت میتونی برای شوهران عزیز تر بشی

عزیزم اگه میخواد بره جایی غذا بخوره و ظرف نشوره خب بره رستوران اون بنده خدا براش غذا درست می‌کنه اون ...

اینا درسته ولی نباید تو چشم بقیه یجور وظیفه بنظر برسه که وقتی حالت بد بود و نتونستی کاری انجام بدی اخم و تخم کنن.

این ناراحت کنندست

اینا درسته ولی نباید تو چشم بقیه یجور وظیفه بنظر برسه که وقتی حالت بد بود و نتونستی کاری انجام بدی ا ...

ببین منم بااین موضوع مخالف نیستم در صورتی که واقعا حالش بد باشه مثلا سرما خورده باشه یا پریود باشه مطمئن باش همون موقع خود مادر شوهره بهش اجازه نمی‌ده اما نه این که ادا در بیاره مادر شوهره هم می‌تونه ادای پادرد در بیاره بگه ببخشید دیگ امشب شام نون و پنیر بخورید من پا درد بودم

اینا ملکه های خونه باباشونن انگار ماهم ندیمه های قصریک😂

زندگی با سیلی یادشون میده گلم

مگه دست ایناس که بخورن و بخوابن؟

چهارتا ادم دلسوز میگن نه دیگه اوندوران خوش خوشان مجردی تموم شد. میگن نه مگه ما کلفتیم

اما مگه زندکی به همین راحتیه؟ 

اوایل میشستم البته با کمک خواهر شوهرم بعد ی مدت خواهر شوهرم الکی شروع کرد که دستم حساسیت داره ب مواد شوینده 🤣🤣🤣منم تو حرفام تیکه انداختم ب مادرشوهرم که بدم میاد بخوری و یکی دیگ ظرفاتو بشوره ب خاطر همین همیشه میسوزم بعد اون بهش برخورد چون  راجب دختر حروم زادش حرف زدم دیگ زیاد نشستم ماشین ظرفشویی خرید و همه رو تو اون میچینیم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار