فسقلی_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 4306 عنوان اگه شوهرتون تا صبح با دوستاش بیرون باشه ناراحت میشید❓❓ 151 بازدید | 10 پست من از شوهرم دورم،سر شب حسم گفت که شوهرم خونه نیست رفته ولگردی بعد کلی زنگ فهمیدم با دوستش بیرونه .بعد ساعت دو شب تازه رسید خونه زنگ زدم پیام دادم کلی فحشش دادم گفتم مگه روز رو ازت گرفتن تا دوشب رفتی ولگردی .😭😭😭 ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️ لینک حذف تاپیک دیروز | 02:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33380 هر روز نهگاهی وقتها اشکالی ندارههرچند که هیچ وقت با دوستاش بیرون نمیره دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
maheshabayetire عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 49 وقتی جدا زندگی میکنین دیگه چه فرقی داره؟ اگه کارشو میکنه پولشو در میاره از من میشنوی به هیچ قیمتی حاضر نباش جدا زندگی کنی
mrymmmmmmmmmm عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 181 هر روز نهگاهی وقتها اشکالی ندارههرچند که هیچ وقت با دوستاش بیرون نمیره عه چرااصن دوستی نداره؟
royaye_sabz عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 5021 دیگه وقتی دوری چرا سخت میگیری..نمیتونی مانعش بشی که..فقط خودتو حرص میدی
فسقلی_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 4306 وقتی جدا زندگی میکنین دیگه چه فرقی داره؟ اگه کارشو میکنه پولشو در میاره از من میشنوی به هیچ قیمتی حا ... اومدم خونه بابام سر بزنم جدا زندگی نمیکنیم ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️ لینک حذف تاپیک
mkrd عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1758 هر پنج شنبه یا جمعه یا هرروز دلش بخواد بیرون زباد سخت نگیر اگه دوستاش درستن مجرد نباشن بهتره مال من شب جمعه یا پنج شنبه حتما بیرون تا دیر وقت
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33380 خب چون نمیره حساس نیستی شوهر من خیلی رفیق بازه ولش کنم هرروز چهارصبح مست میاد خونه وای نه😔 دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33380 عه چرااصن دوستی نداره؟ دوست زیاد دارهولی بیشتر دوست داره با من باشه دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹