2777
2789
عنوان

کاربربهارعزیز

48 بازدید | 6 پست

من هیچ اما دوست داشتم اینوبگم درطول زندگی وقتی چیزی توی زندگیت پیش نیومده دلیلی براین نیست که غیرممکنه جهان پرازشگفتی هاست که هرروزمی تونه ماروشگفت زده کنه حالا حکایت دردمن بود 

درد ورنجی که من کشیدم رو شماخداروهزاران مرتبه شکرکه تجربه نکردیدوفکرکردیدکه من یک کاربرمردهستم امادلیل برغیرواقعی بودنش نیست امابه هرحال ممنون ازکمکتون چون تنهاکسی بودیدکه نی نی یارروتگ کردیدوباعث شدیدتاپیکم بترکه ونمونه به هرحال سپاس ازلطفی که ناخواسته به من کردید

اماخداییش کاش دقت می کردین  من حتی جواب پیام های نامربوط و پست های همراه با لفظ نامناسب روندادم که بعضی ها مشخص بودقصدشون مسخره بازی و...هست 

کاش دقت می کردین من یه پست بدون درنظرگرفتن حیا گذاشتم یانه !!

اگرپیامی بی پرده می ذاشتم جای این بود که شک کنید اما الان که درنهایت ملاحظات تاپیک رو زدم خیر!!

@بهار2124  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موفق باشی 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

@niniyar_3    

@niniyar_5    

تاپیک زدن‌‌واس دیگران مگه تعلیقی سیاه نداره؟؟

ازتون خواهش میکنم رسیدگی کنید

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

@niniyar_3 @niniyar_5 تاپیک زدن‌‌واس دیگران مگه تعلیقی سیاه نداره؟؟ازتون خواهش میکنم رسیدگی کنید

دنیاهمه هیچ واهل دنیاهمه هیچ 

ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ 

عقیده زندگی من این بیت شعره سخت نگیر خانم گل زندگی اینقدراهم که فکرمی کنی جدی نیست !!!

،منی که شایدماهی یکباروقت کنم بیام سایت روباتعلیقی نترسون😊☺️

دیگه بیشترازاین دراین موردحرف زدن روبیهوده می دونم پس ادامه نمی دم

مسیرزندگی ورویاهاتون هموار🌱🌻