سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 5862 عنوان کسایی که کنکور دادیدددد بیایید 83 بازدید | 16 پست میشه ی کنکوری رو نصیحت کنیدمن دوازدهم تجربی م فقط تمرمز م رو نهاییاس نمیدونم چیکار کنم از تجربیاتتون بگیدکیا سال اول قبول شدن کیا یه سال موندن ؟ پشیمون نشدید ؟ رشتتون چیه؟ درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم دیروز | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatereh90_ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1419 سلام یه سوال دارم از شما که با تجربه هستید اگر من علوم فردا امتحان ترم اول نهم تجدید بشم از نمره خردادم کم میشه ؟ چی میشه؟ شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
razz86 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 685 بخون که شرمنده خودت نشی فقط همین نهایی ها رو بخون ولی در کنارش کنکورم مهمه دیگه زندگی زیباست....💚
razz86 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 685 سلام یه سوال دارم از شما که با تجربه هستید اگر من علوم فردا امتحان ترم اول نهم تجدید بشم از نمره خرد ... نه از نمره خرداد کم نمیشه زندگی زیباست....💚
khatereh90_ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1419 چه رشته ای چه جالب شیفت آقایونه این موقعا پیداتون میشه😂💔 شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
123sh456 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 275 سلام یه سوال دارم از شما که با تجربه هستید اگر من علوم فردا امتحان ترم اول نهم تجدید بشم از نمره خرد ... نه فقط نمره ی سالیانتون پایین میادکه مهم خرداده و ترم اول اصلا مهم نیست
پزشک_آینده_۴۰۳ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 254 من پشتم فعلا که پشیمون نیستماینکه رو نهایی تمرکز داری عالیه اما از تست غافل نشو چون کنکور حتی اگه ۴۰ درصد تاثیر داشته باشه بازم مهمتره تدریس خصوصی پایه های اول تا هشتم📚🍀 سقوط فقط راه دیگری برای پرواز است🌱✨️
khatereh90_ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1419 نه از نمره خرداد کم نمیشه مطمعنی؟پس چیکار میکنن یعنی؟ شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
razz86 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 685 مطمعنی؟پس چیکار میکنن یعنی؟ اره هیچی اگه تجدید شی دوباره ازت امتحان میگیرن زندگی زیباست....💚
khatereh90_ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1419 نه فقط نمره ی سالیانتون پایین میادکه مهم خرداده و ترم اول اصلا مهم نیست نمره سالیانه رو چی تاثیر داره؟ شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 5862 سلام یه سوال دارم از شما که با تجربه هستید اگر من علوم فردا امتحان ترم اول نهم تجدید بشم از نمره خرد ... چرا تجدید بشی عزیزم؟ ترم اول که تجدید نداره تا جایی که اطلاع دارم نهم امتحانات نهایی هست و فقط برگه امتحانت مهمه ...خوب درس بخون رشته ای که میخوی رو واسه دبیرستان بیاری درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 5862 من پشتم فعلا که پشیمون نیستماینکه رو نهایی تمرکز داری عالیه اما از تست غافل نشو چون کنکور حتی اگه ۴۰ ... می ارزه ی سال بمونم؟ من حتی اگه ازاد هم بیارم میرم ولی میترسم چیزی قبول نشم حالا هدفمم پزشکی نیست درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم
khatereh90_ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1419 چرا تجدید بشی عزیزم؟ ترم اول که تجدید نداره تا جایی که اطلاع دارم نهم امتحانات نهایی هست و فقط برگه ... چون سرم درده چیز ماهانه هم هستم بدتر 🤕خدا کنه پاس شم لاعقل شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
پزشک_آینده_۴۰۳ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 254 می ارزه ی سال بمونم؟ من حتی اگه ازاد هم بیارم میرم ولی میترسم چیزی قبول نشم حالا هدفمم پزشکی نیست امسال سال اولته؟بستگی داره مثلا من مطمئنم می ارزه هیچوقت نا امید نباش تو فقط بخون حتی اگه نشه تلاشت و کردی که البته من میگم حتما میشه تدریس خصوصی پایه های اول تا هشتم📚🍀 سقوط فقط راه دیگری برای پرواز است🌱✨️