2777
2789

من چند روز پیش برام ی کلیپ اومد بالا تو اینستا که زده بود اگر دختر مجرد خواب ببینه بچه دار شده یعنی باکرگی رو تو دنیای واقعی از دست داده

نمیدونم چرا تا امروز فکرم همش درگیر این بود بعد یادم افتاد یکی از دوستام همش میگفت اینطور خوابی میبینی دیشبم همش به فکر خودم بودم اگر مادر بشم بچم چه شکلی میشه

بعد خوابم برد و اونجا ی نوزاد دختر داشتم بهش شیر میدادم خیلی وابسته بودم طوری ک وقتی از خواب بیدار شدم حالم گرفته شد دلم براش تنگ شد ولی ترسیدم گفتم نکنه واقعا باکرگیم رو از دست دادم؟هیچوقت رابطه جنسی هم نداشتم:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا منم تو اکسپلورم چند روز پیش دیده بودم که خواب بچه ببینی خوب نیست

نمیدونم ولی من خودم یکی خیلی تو فکرش بودم شاید بخاطر اینه خواب دیدم چون تاحالا همچین خوابایی نمیدیدم 

بعدشم فکر ناخود اگاهته و تعبیری نداره

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

تو خاب مگه میشه باکرگی تو از دست بدی😐. فقط یه خابه. به چیزی زیاد فکر کنی خابشو میبینی

درسته ولی نمیدونم خرافه میگن 

دقیقا خیلی تو فکرش بودم 

ولی واقعا حالم گرفته شد بیدار شدم:)

اگه اینجوری باشه من هزاران بار خواب بچه دیدم اونم یکی نه ، دوقلو !! خدا به خیر کنه 😅💔

نه عزیزم نترس معمولا میگن تازه خوبه ولی نمیدونم چرا بعضیا میگن خوب نیس

سلام نه بابا چه ربطی داره

منم شنیدم میگن تعبیرش بده جدایی و ایناست

ولی تو زیاد بهش فکر کردی به خاطر همین خواب دیدی تعبیر نداره برا اطمینان یه صدقه هم بده.

ولی عزیزم اینبار که گفتی ولی از این به بعد خواب بد و واسه هیچکی تعریف نکن. برو جلوی آب باز کن تعریفش کن واسه آب،میگن آب چون پاکه تعبیر بد و با خودش میبره

سلام نه بابا چه ربطی دارهمنم شنیدم میگن تعبیرش بده جدایی و ایناستولی تو زیاد بهش فکر کردی به خاطر هم ...

اها پس چیزی نیست

چه جالبه تاحالا نشنیده بودم 

باشه گلم مرسی ازت♡

اها پس چیزی نیستچه جالبه تاحالا نشنیده بودم باشه گلم مرسی ازت♡

آره خیالت راحت چیزی نیست از فکر زیاد بوده 

یه صدقه هم برا اطمینان کنار بزار

آره واقعا جالبه منم هر وقت خواب بد میبینم به هیچکی نمیگم میرم جلو آب میگم.

اصلا کلا خوابای خوبت هم پیش کسی تعریف نکن چون میگن تعریف کنی دیه تعبیر نمیشه

یا اگه تعبیرش بد باشه تعریف کنی اتفاق میفته😐

البته خواب شما استثناست به خاطر فکر زیاد بوده پس حتی با اینکه تعریف هم کردی تعبیری نداره

آره خیالت راحت چیزی نیست از فکر زیاد بوده یه صدقه هم برا اطمینان کنار بزارآره واقعا جالبه منم هر وقت ...

عه یعنی این کارو میکنید دیگه تعبیر نمیشه؟واقعا جالبه ولی آره خیلی بهش فکر کرده بودم الان زنگ زدم نامزدم کلی گریه کردم گفتم نمیدونی الان چه حس بدی دارم احساس میکنم واقعا تو دنیای واقعی ی بچه داشتم ازم گرفتن چون واقعا تو خوابم خطای به اون بچه وابسته بودم و انگار واقعی بود حسش دیگ نامزدم کلی دلداریم داد ولی خودش خوشحال شد🤣