2777
2789
عنوان

میخوام کلیه امو بفروشم به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدوییم بریم برای لبنان و سوریه و غره طلاهامونو ببخشیم

واقعا متاسفم برای کسانی ک هم وطن خودشون رها کردن چسبیدن به لبنان و سوریه حیف طلا واقعا حالا من ک واقعا باورم نمیشه ب دستشون برسه

قشنگی من زندگی برای هممون سخته من واقعا درکتون می‌کنم ولی نباید به خودمون صدمه بزنیم 

من قول مقدم همه چی روبراه میشه نباید تسلیم شد یه کم دیگه صبور تلاش داشته باشیم همه چی درست میگه وبعذ بهتون خواهم گفت که دیدید گفتم همه چی درست میشه بیاید به هم قول بدیم که به خودمون صدمه نزنیم هیچی ارزش یه کلیه با ارزش شماره نداره شماها خیلی با ارزشید مانند یک جواهر درخشان در یک سنگ فقط باید خودتون رو از سنگ نجات بدید😘💖💖

حرفی ندارم بزنم ناراحت شدم 

الهی خدا اینقدر عزیزت کنه اونقدر مال بهت بده که تعجب کنی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
واقعا؟ یعنی برا من که پیوند نمیکنم هم سخته؟

اره عزیزم اون   که  بدتره  چون  میخا   یه عضو بدنتو  بکنن  میفهمی مردن میا جلو چشمت    هیچ کاری     ارزشش نداره بخایی این کار و کنی    خدا خودش بزرگه کمکت میکنه     شک نکن 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم