2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم اول اینکه این خانم متاهل که خیانت میکنن خیلی کم پیدا بشه دست برداره از کارش چون ذاتشون اینجوریه تنوع طلب من راه شما رو رفتم منتها من پدرمادرم میفهمیدن ونصحیت اینا کارساز نبود حتی مامانم یواشکی به شوهرش یه اشاره ای کرد شوهرش طرفداریشو کرد واهمیت نداد گفت زن من پاکه اصلا خودتو تو مسائل اینا ننداز آدم بده تو میشی اگ میتونی مثل رفیق خواهرتو بکشی سمت درست انجام بده اگ میدونی حرف کسی گوش نمیده کلا ول کن 

ینی چی؟🥲

یعنی هی اصرار دلسوزی مساویه با دخالت 

شما میان جگری کنی بدون اجازه بعدش که خواهر شما دست نمیکشه از کاراش حالا چه خودش طلاق بگیره چه شوهرش ....

عامل فرو پاشی شما میشی

دقت کن .. نمیتونی سر خود مراقبت کنی از رابطه شون

چیکار کردین؟چطوری تحمل و هضمش کردین؟🥲

من دیگ الان از کاراش خبر ندارم چون گرم زندگی مشکلات خودمم اون دوتا بچه هم داشت باز خیانت میکرد ولی من ازش نمیپرسیدم چند تا چی هم دیدم شنیدم شاخ هام زد بیرون ولی شوهرش پشتش بود طرفداریش میکرد اصلا دخالت نکن ازمن نصیحت به مادر پدرتم نگو 

بله از این خیلی میترسم

خواهرم با پای خودش از خونه شوهرش برگشتو طلاق گرفتاااااا ولی تا تقی به توقی میخورد میگفت شماها زندگیمو خراب کردین😐😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من جات بودم یا با خواهر حرف میزدم یا ب شوهرش میگفتم البته رابطه تو وشوهر نمیدونم چطور ولی مت بددم صم ...

ببخشید     اسی ببین  قیقا دخالت ایرانی  همینه بدون اجازه بدون کمک خواستن از شما 

شما ممکنه ناراحت بشی به شوهرش بگی ولی اون از سر همین موضوع طلاق 

حالا اینجا خودت نظر خواستی  .....✅  

بلاخره یروزی تاوان کارشو میده. رندگی که اینحور بخواد پیش بره بدرد نمیخوره. شما کاری از دستت بر نمیاد ...

تاوان کارشون هم نمیدن خیالت راحت روز به روزم خدا براشون بهتر میخواد گردن کلفت تر میشن

ببخشید اسی ببین قیقا دخالت ایرانی همینه بدون اجازه بدون کمک خواستن از شما شما ممکنه ناراحت بشی ...

این نظر شخصی منه انتخاب با خودشه من نمیدونم باخاهرش یا شوهر خواهرش چجوریه ولی من با توجه ب شرایط و صمیمیتی ک داریم اینطوره