سر خیلی موضوعات می خواستم طلاق بگیرم نتونستم رفتم شکایتمو پس گرفتم و بعد ۲۰روز برگشتم خونه بابام ولی بازم از خنگیش و این که حرف حرف خودش دارم عذاب میکشم خدای کاش میمردم بابا مامانم داغون بودن الانم همش نگرانن امشب باز اون رفتارای بی سوادیش مشخص شد به خدا اینقدر خودخواه و یک دنده که روم نمیشه با فامیل خودم ببرمش بیرون دعا کنین فقط بمیرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
مردا خیلی بچه ان حتی اگر سن شون بره بالا به بلوغ فکری یا نمیرسن یا هم که دیر میرسن.
مثل داداش خودم ۲۷ سالشه قد یه بچه ۱۲ سالس
ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))