2777
2789

تازه دارم جدا میشم مطمعنم فراموش نمیکنم آدم آلزایمر نداره که یادش بره 

از اون طرفم خیلی احساسیم مثلا دوست خیلی صمیمی بیست سال پیشم که ارتباطمو باهاش قطع کردم بعد از سال ها هنوز به یادش گاهی یواشکی اینستاشو نگاه میکنم و دفتر خاطراتمو میخونم یادم میاد چقدر دوستم داشت همون دوست الانم منو ببینه همونقدر دوستم داره اما من صلاحم بود کنارش بذارم و هنوز به یادشم مثل بقیه ادما که از زندگیم رفتن 

همسرم که قطعا خیلی شدیدتر در همه جا و هر لحظه باهاش خاطره دارم پس قطعا یادمه ولی سعی میکنم داعم تو فکرش نباشم مثل الان که پنج ماهه ندیدمش و دیگه سعی میکنم چهرش رو تو ذهنم تار کنم 

اما ترجیح میدم دیگه ازدواج نکنم مگه یه ازدواج خاص 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میتونی درس بخون برو سرکار بخدا جیگرم خون راه فرار هم ندارم همه میگن لال شو زندگیتو کن بداخلاق تهم ...

وای نه اصلا من جدا شدم و خودم همه چی دارم به اینکه همسر سابقم خیر ندیده همه چیو برد از نو شروع کردم هیچ وقت دلم نمیخواد محتاج مرد باشم شما هم لطفا به حرف کسی اهمیت نده جونتو بردار برو.... غلط کرده که میزنه

La Ra

آره فراموش کردم ازدواج مجدد کردم ولی بدبختتر شدم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم این شوهرم کاری کرده که ر ...

بعنی این از اولی بدتره ؟میشه بگی چرا؟

خوب ازدواج اول ساده میگیریم الان دیگه شما چی شد که باز اشتباه انتخاب کردین بچه هم دارید؟

تازه دارم جدا میشم مطمعنم فراموش نمیکنم آدم آلزایمر نداره که یادش بره از اون طرفم خیلی احساسیم مثلا ...

آفرین خیلی سخته اما شدنیه من بالاخره تونستم کم کم وقتی در ارتباط نباشی سرد میشی

La Ra

آفرین خیلی سخته اما شدنیه من بالاخره تونستم کم کم وقتی در ارتباط نباشی سرد میشی

اره سرد میشی چون اگه طرفت حس و گرمایی تو رابطه باقی گذاشته باشه که نباید جدا شی وقتی جدا میشی که حس های دریافتیت خیلی منفی باشه

هیچی سرد نمیشه درد نبودنش هنوز تو وجودمه داره اتیشم میزنهاما اون ...حتی زره ای بهم فک نمیکنه

آی خدا همه‌تون و درک میکنم با پوست و استخوانم خدا نکنه آبی گوش بدم روانی میشم هر چیزی که من و یادش بندازه گذاشتم کنار خدایا حکمتت شکر چرا با من اینکارو کردی 

La Ra

بعنی این از اولی بدتره ؟میشه بگی چرا؟خوب ازدواج اول ساده میگیریم الان دیگه شما چی شد که باز اشتباه ا ...

خیلی همسر اول مشکل جنسی داشت فکر میکرد ازدواج کنه خوب میشه که نشد بعد ۵ ماه گفت جداشیم 

اما این اخلاق رفتار شعور شخصیت همه صفر 

هی خواهر خدا هیچکس بدبخت نکنه ما بدبخت شده دست خانواده هستیم که زیر بار هم نمیرن