2777
2789
نه هیچیش تکراری نبود . فقط بازی اول

عه؟؟ پس ببینم ولی بازم فک کنم به خوبی یکش نی 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخرش من خیلی جا خوردم با خودم میگفتم این مرده چقدر نامرده! اون همه دوستی و فلان اخرش هیچ اما عمیقا ا ...

اره بعد جالبه شخصیت اصلی شک نکرد ب اون مگه میشه وفتی عدد اول رو پوشیده  اسمتو مینه بهش شک نکنی خاک توسرش 

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

فصل یکش چند قسمته ؟فصل دومش کلا اومده ؟یا هفته ای یه قسمت پخش می کنن؟الان یه سریا تو تاپیک میگن قشنگ ...

من بنظرم خودم عالی بوده 

نمیدونم رو چه حساب میگن قشنگ نیست 

هر دو فصلش رو هر روزی که منتشر شد از صبح تا شب تموم کردم پشت هم نگاه کردم . هم هیجان انگیز بود هم درام 

فیلمنامه نو بود و مثلش رو ندیده بودم 

و هر لحظه چیزی برای سورپرایز بیننده داشت 

و تازه نمرات خیلی خوبی هم داره

اخرشو نگو ولی دقیقا عین یکش بود؟ من تریلرشو دیدم همه چیش تکراریه کلا نا امید شدم ندیدم

ن کاملا تکراری نیست فقط یه بازی تکراریه و مرد شماره ۱

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

کانال تلگرامی دارین که اینو بزاره

روبیکا تو قسمت پیاما سرچ بزن میاد 

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
اره بعد جالبه شخصیت اصلی شک نکرد ب اون مگه میشه وفتی عدد اول رو پوشیده اسمتو مینه بهش شک نکنی خاک ت ...

از قیافش از همون اول مشخص بود یارو خائنه

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
اره بعد جالبه شخصیت اصلی شک نکرد ب اون مگه میشه وفتی عدد اول رو پوشیده اسمتو مینه بهش شک نکنی خاک ت ...

به عدد اول بودن که مربوط نیست! حالا با خودش گفته سری پیش فقط اتفاق افتاده 

اسم روهم که خیلی خوب جمعش کرد! 

من بنظرم خودم عالی بوده نمیدونم رو چه حساب میگن قشنگ نیست هر دو فصلش رو هر روزی که منتشر شد از صبح ت ...

مآنی هسیت رو دیدی ؟