2777
2789
بعد فکر کن من شاگرد اول مدرسه بودم عکسم رو معلم بزرگ کرده بود تو سالن مدرسه زده بود بعد همش چکمه میپ ...

خدا ماهم شاگرد بودیم یکی از همون روانیا امسال فرهنگیان قبول شد😁

تو دیگه خیلی شر بودی😂

خدا ماهم شاگرد بودیم یکی از همون روانیا امسال فرهنگیان قبول شد😁تو دیگه خیلی شر بودی😂

فکر کن هر چی مدیر میگفت کفش مناسب بپوش تو‌کتم نمی‌رفت یه پاشنه بلند پونزده سانتی داشتم به جان بچمه با همونا میرفتم مدرسه 😁 کرم و رژ و پنکک ریمل خلاصه میکاپ کامل مدیر میگفت تالار عروسی یه جای دیگست سرکار خانم 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن هر چی مدیر میگفت کفش مناسب بپوش تو‌کتم نمی‌رفت یه پاشنه بلند پونزده سانتی داشتم به جان بچمه ب ...

خدایی منم آرایش داشتم همیشه ولی نامحسوس کسی چیزی‌‌ نمیگفت

نمیدونم من خیلی سیاست داشتم😂

خدایی منم آرایش داشتم همیشه ولی نامحسوس کسی چیزی‌‌ نمیگفتنمیدونم من خیلی سیاست داشتم😂

من واقعا عقده ی جلب توجه داشتم نمی‌دونم چرا بخاطر جلب توجه هم خیلی کارا کردم مثلا موهام  همیشه بیرون لباسای کوتاه آرایش زیاد 😭

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
من واقعا عقده ی جلب توجه داشتم نمی‌دونم چرا بخاطر جلب توجه هم خیلی کارا کردم مثلا موهام همیشه بیرون ...

همه‌مون اینجوری بودیم خواهر غصه نخور

من تو هرچی که فک کنی اسمم بود مسابقه سرود قرآن سر صف یعنی باید بگم نصف کارای فرهنگی مدرسه دستم بود😂

حتی تدریسم میکردم معلما ازم فیلم میگرفتن انقد حس خوبی بود😂

همه‌مون اینجوری بودیم خواهر غصه نخورمن تو هرچی که فک کنی اسمم بود مسابقه سرود قرآن سر صف یعنی باید ب ...

اما برا من به اینجا ختم نشد بخاطر جلب توجه با خوشگلترین و هول ترین پسر فامیل ازدواج کردم که نشون بدم از همه سرترم ولی شکست خورم حالم داغونه

اما برا من به اینجا ختم نشد بخاطر جلب توجه با خوشگلترین و هول ترین پسر فامیل ازدواج کردم که نشون بدم ...

عی باباااا🥲

به نظرم ازدواج خیلی مسئله پیچیده‌ایه نباید صرفا به این خاطر ازدواج میکردی🤦🏾‍♀️

عی باباااا🥲به نظرم ازدواج خیلی مسئله پیچیده‌ایه نباید صرفا به این خاطر ازدواج میکردی🤦🏾‍♀️

بخدا قسم الان که فکر میکنم هیچ معیار دیگه ای نداشت جز اینکه من احمق عمیشه عقده داشتم تو چشم باشم الآنم تو چشمم ولی از نظر بدبختی 

بخدا قسم الان که فکر میکنم هیچ معیار دیگه ای نداشت جز اینکه من احمق عمیشه عقده داشتم تو چشم باشم الآ ...

اینجوری نگو دختر دیگه کاریه که شده🥲

بعد مشکلتون چی هست؟ راه نداره درستش کنین؟

اینجوری نگو دختر دیگه کاریه که شده🥲بعد مشکلتون چی هست؟ راه نداره درستش کنین؟

نه به شدت خائن بود رفت با زن شوهر دار دوست شد و بعد طلاقش زنه اومد زن دوم شوهر من شد بچه دار شدن خلاصه پدرم دراومد 😭

الهی بگردم...🥲عیب نداره غصه نخور بیخیال عزیزمجدا شدید دیگه؟

درحال جداشدنم دخترم خیلی وابسته است به مادر شوهرم هر روز میگه مامان برگرد خدایا چه غلطی بکنم 

درحال جداشدنم دخترم خیلی وابسته است به مادر شوهرم هر روز میگه مامان برگرد خدایا چه غلطی بکنم

ای وای:))))

خدا کمکت کنه عزیزم ان‌شاءلله همه چی حل بشه

خدا به دلت آرامش بده