2777
2789
عنوان

روز عمه مبارك

| مشاهده متن کامل بحث + 6816 بازدید | 138 پست

واقعا خودتون عمه کسی نیستید؟؟

کسی ادم خوبی باشه هم عمه وهم خاله خوبی میشه

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوریه که روز عمه شده ؟؟؟؟ استارتر ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بستگی به رابطه عروس با خانواده همسر داره 

اگه عروس ارتباطش کم باشه عمه هم هیچ حسی نداره

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
2803
2804
واقعا امروز روز عمه س؟

نميدونم واسه منم  فرستادن ديگه 😁

بعضی چیزها در جهان خیلی مهم تر از دارایی هستندیکی از آنها توانایی خوش بودن با چیزهای ساده است…ديل كارنگي
2805

بچم عمه نداره خودمم عمه نيستم اما خودم انقدر از عمم زخم زبون شنيدم كه اصلا دوستش ندارم تازه عمه اي كه پدرم عاشقش بود ولي فقط طعنه ميزنه بعد مرگ پدرم هم خيلي دلمو شكست هم خودش هم بچه هاش همشم از روي طمع ايشالا بقيه عمه ها خوب باشن 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

منم عاشق برادرزاده ام هستم تا قبل از اینکه پسرم به دنیا بیاد همه عشقمو نثارش میکردم و فکر نمیکردم بتونم بچه ای دیگه ای رو اینقدر دوست داشته باشم الانم خیلی بهش محبت میکنم  عکس شیرینش رو پروفایلمه عشق عمه😍😍😍😍

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
2801