انشالله یه شوهر پولدار میکنی از مچ تا ارنج النگو میندازی😂
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یبنده خدایی شوهر زاقارت کرد بعد همش مینوشت من و اقایی خوبیم حسودان درچ حالن آقایی ک افتضااا بود از ...
دیگ از قدیمم گفتن کبوتر با کبوتر
همه شبیه خودشونو جذب میکنن
هیچ انسانی هم زاقارت نی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻❤ برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرس قشنگم🙏🏻🙃حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
تو بیو بنویس هایلایت بهم رسیدنمون رو دنبال کنیدانگار بیکاریم بخونیم چی شد بهم رسیدنجمع کن بابا🤣
اتفاقا از این جماعت فضول تا دلت بخواد زیادههههه وگرنه بلاگرا اینقد فالور نداشتن
البته باید افسوس خورد ملت سلیقشون این بلاگرای خز هس
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻❤ برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرس قشنگم🙏🏻🙃حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️