2777
2789
عنوان

چه قد ممکنه شوهرم این مشکلو بکوبه سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6180 بازدید | 173 پست
خب زیبایی زن مهمتره🥲

طرز تفکرت رو عوض کن

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت چی هسی پولم برای ما مهمه

من که ظاهرم خیلی اوکیه هر دختری که دیدتم گفته خوبم ولی این زنه با این حرفش مثل این فمینستا اینجوری میکنه که دخترا به خودشون نرسنن مثل اون فمنیستای چندش که موی زیر بغلشون هم نمیزدن🤢

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

مرداد کلا کورن به شوهرم میگم لک دارم میگه کو میگم لاغر شدم میگه نه بابا فکر می‌کنی میگم جای جوشم مون ...

من تو نور معمولی زیاد معلوم نیس، ولی وقتی نور مستقیم میزنه خیلی میاد به چشم، میگم مثلا رفتیم برا خرید یا وقتژ موقع عروسی آرایشمکردن و تو تالار تو نور بد دیده شد، پشیمون نشه

من هیچ وقت هیچ کسی نگفته بهم عه تو جای جوش داری خودم میگم اینا رو هم وقت کنم باید برم دکتر براشون وگرنه کسی متوجه جای جوشای من نشده و بهم نگفته.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

من هیچ وقت هیچ کسی نگفته بهم عه تو جای جوش داری خودم میگم اینا رو هم وقت کنم باید برم دکتر براشون وگ ...

عزیزم شما هنوز جوش هم میزنید؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
من هیچ وقت هیچ کسی نگفته بهم عه تو جای جوش داری خودم میگم اینا رو هم وقت کنم باید برم دکتر براشون وگ ...

برا من مثل پوست توهه ولی همچنان جوشای بد میرنم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏