2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 41955 بازدید | 562 پست

خوب کرد شما باشین به هر بی بوته ای زن ندین 😒😒😒

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی اگه شوخی هم کرده باشه ،خیلی شوخی مزخرفی کرده اونم تو جمع 

خواهرت دیگه اون آدم سابق نمیشه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
جالبه بدونید حتی اگر زن فوت بشهپدر و مادرش میتونن از داماد مهریه دخترشون رو بگیرن

یه سوال

چطور اینجا دوسه سال پیش یکی تو عقد بود پسره تصادف کرد مرد بعدش دیه اش هم کمی به نامزدش دادن هم به پدرمادرش

مگ این شامل زن هم نمیشه ک ینی بمیره کمی از دیه اش به شوهرش برسه؟

یه سوالچطور اینجا دوسه سال پیش یکی تو عقد بود پسره تصادف کرد مرد بعدش دیه اش هم کمی به نامزدش دادن ه ...

جاری من نامزدش تصادف می‌کنه میمیره از دیه بهش تعلق میگیره وقتی برادر شوهرمو گرفت برای مهریه اقدام کرد پدر شوهرم چیزی نمی‌گفت بهش ولی بقیه از بس منتش کردن پدرشوهرمو عروسشو گفت زشته نکن 😅

دامادتون معلومه هنوز از تو غاری که زندگی میکرده پاش و بیرون نزاشته 

بگو باشه تو برو ترکیه اگه تونستی اونجا این غلط ها رو بکنی ؛ بکن 

همچین تو چلغوز و سر و ته اویزون کنن که اسم ننه جونت یادت بره

این دیگه واقعا قانون بدیهطرف عاشق زنش بوده و زنش تصادف کرد مردبعد مرد بدبخت بیاد چندین میلیاد بدع به ...

اگه یکی بدهی داشته باشه بعد فوت طلبکار بدهیاش هم از بین میره؟ خب مهریه هم یه جور طلب مالیه  

الا بذکر الله تطمئن القلوب