2777
2789
عنوان

پنهان کاری از شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3630 بازدید | 161 پست
ولش ون دیگه رفتی گذشت.به خودت بدبینش نکن. انگار شکاک و بد دله شوهرت.کاش تو دنیای آزاد و برابری زندگی ...

اره ولی با این استرس چیکار کنم باردارم هستم حالم خراب میشه ضعف میکنم پاهام سست میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی با این استرس چیکار کنم باردارم هستم حالم خراب میشه ضعف میکنم پاهام سست میشه

زمان بگذره فراموش میکنی. یعنی میخواد از کجا بفهمه شوهرت؟ اگه گروهی چیزی شاد دارن حواست باشه عکسای جشن رو حذف کنی. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خودت داری پر و بال میدیکاملا عادی رفتار کنشوهر من که اصلا حوصله نداره بشنوه من کجا رفتم و....هر کدوم ...

نمیدونی تو چه دوراهیی هستم همش میگم اگه میخواست بفهمه تا الان فهمیده بود بعد میگم نکنه به گوشش برسه یا یجور بفهمه 

زمان بگذره فراموش میکنی. یعنی میخواد از کجا بفهمه شوهرت؟ اگه گروهی چیزی شاد دارن حواست باشه عکسای جش ...

نه برا عکس نموندم گفتم کار دارم فقط نیم ساعت موندم پدرشوهرمم تو ماشین منتظر بود خیالمم راحته اونا نمیگن بهش نمیدونم چرا هول دارم

نمیدونی تو چه دوراهیی هستم همش میگم اگه میخواست بفهمه تا الان فهمیده بود بعد میگم نکنه به گوشش برسه ...

کلا  تو همه ی موقعیت ها این قدر در عذابی یا برا مدرسه نظرشه نباید بری؟ 

ریز به ریز کاراتو براش نگو تو الان مادر دو تا بچه ای. بزار کم کم عادت کنه که تو هم میتونی یه تصمیم هایی بگیری گاهی.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
هر چی دخترم بزرگتر میشه سخت تر میشه جنجال هامون بیشتر

آره ، آدم خیلی وقتها مجبور به ورود به اجتماع هست ، اگه اجازه این روابط و مراسمات رو نداشته باشی دخترت هم تحت تأثیر قرار میگیره و بعدها اعتماد به نفس نداره

نمیدونی تو چه دوراهیی هستم همش میگم اگه میخواست بفهمه تا الان فهمیده بود بعد میگم نکنه به گوشش برسه ...

استرس نده به خودت

فهمید عین واقعیت رو کاملا ریلکس و بی تفاوت و خلاصه تعریف کن

چه پدرشوهر خوبی داری