2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خونه که مهمتره نگران نباش

نمیدونم

فعلا که راکده

ولی خونه نداشتیم سختمون بود

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میلی گلد رو از بازار دانلود کن،  میشه کد معرف منو تو میلی گلد بزنی به هردومون طلا بده؟ کد من  milli-9fqiq  🌱 همون لحظه هم میتونی بفروشیش و پولشو برداشت کنی

نمیدونمفعلا که راکدهولی خونه نداشتیم سختمون بود

وقتی چیزی رو برای استفاده و آرامشت خریدی به راکد و رشدش فکر نکن 

هر چند بگم که خونه هم نزدیک عید رو به صعوده همیشه تا تابستون 

همیشه اول دلار و طلاست و بعد از مدتی میرسه به مسکن البته بگم که مسکن هم سرمایه ست و هم آرامش خانواده 

خدا همه مستاجرها رو صاحب خونه کنه  ان شاء اله 

استارتر جان نمیخوای دوباره طلا جمع کنی اگه کد بورسی داری و میتونی خرید و فروش کنی 

بهت طلای لوتوس رو پیشنهاد میدم از ۵۰۰ هزار  تومن تا هر چی دلت بخواد میتونی بخری 

و صعود و ریزش هم طبق دلار و طلا پیش میره عین طلای فیزیکی 

من که همین دو هفته پیش دوتومن داشتم هم خرید زدم دیگه نمیمونی تا پول جمع کنی و سکه بخری اون امنیت نداره و تا بخوای پول جمع کنی خیلی طول میکشه 

بعد از قسم ریاست جمهوری ترامپ کامنت رو لایک میکنم

باشه 

همسرم طبق نقدینگی کشور برای هرسال از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۵ رو آمار قیمت سکه دلار پارس و هر متر مسکن رو درآورده بود خداییش همه درست دراومده

برای امسال هم دلار رو ۸۰ نوشته بود تو دفترش  چون همه چی طبق فرمول و نقدینگی هست