2777
2789
عنوان

بهم گفت قصد رابطه نداره و نمی‌خواد وقتم تلف شه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل این که با هم تئاتر بریم و اصلا سورپرایزم کنه و بگه تئاتر می خوی بری خوشحال می شم به منم بگسهمین ...

سرکوب احساسات از ترومای رابطه قبلی بوجود میاد مگه اینکه خود شخص مشکلاتی داشته باشه..

اگه حس سرخوردگیش بخاطر رابطه قبلیش باشه و واقعا از طرف مقابل ضربه خورده باشه تو میتونی با صحبت و همراهی اون کلامی و رفتاری بهش ثابت کنی که اینبار فرق میکنه و کسی رو داره که حال خوب و بدش رو میپذیره..اونوقت احتمال اینکه مشتاق بشه زیاده

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

با این تفاسیر باید بیشتر برسیش کنی.منم ۳۷ سالمه و میتونم شرایطش رو درک کنم بعلاوه اینکه یه رابطه شکس ...

یعنی با من نمی‌تونه حس امنیت و آرامش داشته باشه یا مساله اینخ ادل باید خودش تکلیفش رو با خودش روشن کنه

کلا فکر میکنم آقایون هر چقدرم تو رابطه تحت تاثیر احساسات باشن تصمیماتشون رو تماما با منطقشون میگیرن

بله..اما برای همه اینطور نیست

من شخصیتم طوریه که عمیقا مسائل رو درک میکنم و تو رابطه قبلیم خیلی تلاش کردم تا به جدایی ختم نشه اما یه جایی دیدم که آینده مشترکی باهاش ندارم و همونجا تسلیم شدم و تن به جدایی دادم..

خیلی از مردها اینجا متوسل به زور میشن و پرخاشگری میکنن اما از نظر من نگه داشتن کسی که مال تو نیست حماقته

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

یعنی با من نمی‌تونه حس امنیت و آرامش داشته باشه یا مساله اینخ ادل باید خودش تکلیفش رو با خودش روشن ک ...

دقیقا تمیدونم این آقا با چه مشکلاتی دستو پنجه نرم میکنه..

اما  سرکوب احساسات باید ریشه ای حل بشه.. و دلایل زیادی داره

سرکوب احساسات از ترومای رابطه قبلی بوجود میاد مگه اینکه خود شخص مشکلاتی داشته باشه..اگه حس سرخوردگیش ...

بهش استاد خودم رو معرفی کردم و فایل هایی رو فرستادم.

توی اون فایل‌ها فایل جدایی تا تعالی هم بود.

چون گفته بود روانشتاس‌ها تا جایی خوبن و بعد مجبوره عوضشون کنه. من با اون خانم نسبتا اوکی بودم و بعد یه کتاب معتبر درباره تروما بهش معرفی کردم و گفتم اکه دوست داشت می‌تونیم درباره‌اش صحبت کنیم البته که نوشتم نه لزوما تو این شرایط که تحت فشاره.

البته یکم شرم هم دارم‌

مثلا وقتی گفت تو دوست داری وارد رابطه بشیم خیلی بارزشی و برام مهمه احساساتت فقط بحث‌های روزمره رو ادامه دادم

سرکوب احساسات از ترومای رابطه قبلی بوجود میاد مگه اینکه خود شخص مشکلاتی داشته باشه..اگه حس سرخوردگیش ...

شما ک آفایی میتونم ازتون یه راهنمایی بگیرم؟البته با اجازه استارتر

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
بهش استاد خودم رو معرفی کردم و فایل هایی رو فرستادم.توی اون فایل‌ها فایل جدایی تا تعالی هم بود.چون گ ...

بهتره کمی بهش فضا بدی

اگه برنگشت مطمعن باش مشکلاتش زیاده و اگرم برگشت بهم اطمینان خاطر بدید که کنار هم هستید

عزیزم دوره های سوده هروی گوش بده تو زندگیت معجزه می‌کنه

پنج ساله با سوده‌ام.

الانم فرونپاشیدم حالم خوبه

به اون اقا هم سوده رو معرفی کردم

البته اون اقا خیلی زودتر از من خودشناسی رو از همون نوجوونی با دکتر شیری شروع کرد.

چون خیلی سختکوشه مشکلاتش بزرگتره

بفرمایید

من عاشق یه آقایی تقریبا ۳۵ ساله شدم خیلی رفتارش با من مهربونه و نصیحتم میکنه بهش یه جورایی وابسته شدم خودم سنم ۲۲ فک میکنم براش یه جورایی بچه به حساب میام ولی واقعا نمیدونم چه رفتاری باهاش داشته باشم که اونم همین حسو نسبت بهم داشته باشه 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶