2777
2789
عنوان

بهم گفت قصد رابطه نداره و نمی‌خواد وقتم تلف شه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 81 پست
شرایط برای ما مردها خیلی سخت شده..وقتی میبینیم نمیتونیم اونطور که باید بعنوان پارتنر کنار کسی باشیم ...

این مرد خیلی باشعور و با شخصیت هست خیلیا بخاطر اینکه رابطه قبلیش فراموش کنن یا باعث حسادت فرد قبلی بشم میرن تو رابطه

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب بود و تامل برانگیز

ناچاریم احساساتمونو سرکوب کنیم

با قدم زدن های طولانی

با کار سخت 

با امید برای آرزوی که معلوم نیست محقق بشه

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

ممنونم.من رمانم نوشتم ولی این زندگی خودمه.راستش این مرد خیلی دلنشینه و دوستش دارم واقعا

بنظرم بهتره بهش فضا بدی

جویای احوالاتش نشی

و بخودت هم فضا بدی و تنها باشی تا باخودت کنار بیای.

باشگاه رفتن و سرگرم کردن خودت هم بهت کمک میکنه.

فقط بودت زمان بده همچیز اروم و کم کم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ممنونم.عزیزینپیشنهادی دارین برام؟

به نظرم افراد مناسبی برای هم به نظر میاین و من با توجه به تاپیک های قبلیتون فکر میکنم ایشون هم علاقه مند به شما هستن تا حدودی ولی الان تو موقعیت مناسبی برای قرار گرفتن تو رابطه عاطفی نیستن که اتفاقا خیلی هم بالغانه عمل کردن

من حدس می‌زنم شکست عاطفی داشته باشه و دوره سوگ رو می‌گذرونه یا حتی چون نزدیکه چهل سالش داره می شه بح ...

با این تفاسیر باید بیشتر برسیش کنی.

منم ۳۷ سالمه و میتونم شرایطش رو درک کنم بعلاوه اینکه یه رابطه شکست خورده دارم..اما اگر کسی بتونه حس اعتماد و عشق رو درونم زنده کنه قطعا وضعیت برام فرق میکنه..

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

من ۴سال دررابطه ای بود که در چهارمین سال طرفم جلو خودم بهم خیانت کرد و خیلی راحت بهم گفت ما که فقط حرف ازدواج رو زدیم مردم۵سال عقدن طلاق میگیرن چه برسه به ما.

بهش گفتم خانوادم میدونن خودت گفتی بهشون بگم.

خندید و گفت بگو نشد.

من ترکش کردم

ولی به دلایلی مجبورم ببینمش.

پیش خودم خیلی فرصت دادم تا باخودم کناربیام.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ناچاریم احساساتمونو سرکوب کنیمبا قدم زدن های طولانیبا کار سخت با امید برای آرزوی که معلوم نیست محقق ...

قبل این که با هم تئاتر بریم و اصلا سورپرایزم کنه و بگه تئاتر می خوی بری خوشحال می شم به منم بگس

همین رو گفت این که موفقه تو کارش ولی سرکوب کرده احساساتش رو..نمی فهمم منظورش از سرکوب احساساتت چیه؟

یا بهتره بگم همه ما ممکنه سرکوب کرده باشیم ولی تا اخر که قرار نیست سرکوب کنیم‌

ممنون می شم سرکوب مردانه رو برام توضیح بدین

خوب یه دختر که همچین مردی رو دوست داره چه کنه

این مرد خیلی باشعور و با شخصیت هست خیلیا بخاطر اینکه رابطه قبلیش فراموش کنن یا باعث حسادت فرد قبلی ب ...

قطعا همینطوره و اگه کسی با این دلایل وارد رابطه بشه اولین نفری که ضربه میخوره خودشه..

من بشخصه اگه نتونم عشق رو دوباره تجربه کنم محال ممکنه وارد رابطه ای بشم 

ناچاریم احساساتمونو سرکوب کنیمبا قدم زدن های طولانیبا کار سخت با امید برای آرزوی که معلوم نیست محقق ...

کلا فکر میکنم آقایون هر چقدرم تو رابطه تحت تاثیر احساسات باشن تصمیماتشون رو تماما با منطقشون میگیرن