2777
2789
اخلاق طلا بهتره

طلا چیش خوبه هی خودشو میگیره و فک میکنه دختر شاهه . سوجان با اون دل صافش بدون ذره ای غل و غش دلش با قربانه و آزارش به مورچه هم نمیرسه. این ثریا و طلا خو مثلا خانزاده ان و اصلا محل به کسی نمیزارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی انیس خیلی عوضی شده داره ب مادر فرانک و پرویز خط میده که باهم باشن پرویز خودش زن داره که هدفش چیه

هدفش اینه زندگی خسرو رو به آتش بکشه . توی عروسی جاوید و فرانک همزمان با نفرت نگاه خسرو میکرد و به سوجان داشت میگفت نمیکشمش . زندگیشو آتیش میزنم...و واقعا هم زد...کاری کرد خسرو زنشو بکشه و البته زنش حقش بود...و خسرو رو هم با تفنگی که خسرو بهش هدیه داده میکشه . ولی خودشو حس شیشمم میگه سرشو به باد خواهد داد...کسی که با خسرو قاطی شه میمیره...

ولی انیس خیلی عوضی شده داره ب مادر فرانک و پرویز خط میده که باهم باشن پرویز خودش زن داره که هدفش چیه

اگه هرکس دیگه هم باشه عزیز ترین ادم زندگیش که پدر مادرشن بدون هیچ گناهی توسط یه شمر مثل این کشته بشن معلومه واسه انتقام عوض میشه

وا پس مال کیه؟

مادر پرویز زن یکی دیگه بوده . یه قسمتیش نشون داد که وصیت نامه مادر پرویز رو سوجان و انیس پیداش کردن داشتن میخوندن شهین گفته بود پسرم پرویز هر وقت من مردم میخوام بدونی تو پسر مردی هستی که خسرو قاتلشه و بعدش هم منو گول زد که باهاش ازدواج کنم

وا خسرو قاتل کیه؟ داستان مادر پرویز چیه دقیقا؟

فک کنم قسمتای قبل رو ندیدی . یکی از چند قسمت قبل بود یکی اومد سراغ انیس گفت همسرش بارداره و سوجان رو ببره واسه زایمان خانمه . انیس هم باهاش رفت دوتایی با ماشین قباد رفتن. قباد همون کسیه که خسرو بهش گفت پدر انیسو بکشه . تو مسیر برگشت جاده خیلی شیب داشت ماشین ترمزش خوب نگرفت قباد زد کنار که ماشینو درست کنه یه سنگ گذاشت جلو لاستیک که ماشین نره یهو سنگ دراومد و قباد جلو ماشین بود مرد . اونجا بود که قبل اینکه نفسای آخرش به پایان برسه به انیس گفت دخترجان من باید بهت بگم من پدرتو کشتم و خسرو بهم گفت اینکارو کنم . انیس و سوجان بدون اطلاع بقیه بطور مخفیانه به دنبال این بودن مدرک جور کنن که بتونن خسرو رو تحویل قانون بدن واسه قتل پدر انیس . به همین خاطر گفتن بیا بریم خونه قباد رو بگردیم شاید سندی مدرکی چیزی پیدا شد...از یه طرفی خسرو تمام اسناد و مدارکش رو همیشه میذاشته پیش قباد که قایمشون کنه . انیس و سوجان میرن خونه قبادو میگردن اسناد و مدارک رو پیدا میکنن و توی یکیشون وصیت نامه شهین زن خسرو هست که همه چیزو توش نوشته  و سوجان و انیس همشو میخونن. مادر پرویز داستانش اینجوریه که زن یکی دیگه بوده شوهر داشته پرویز خیلی کوچیک بوده خسرو شوهرش رو میکشه و باهاش ازدواج میکنه و به همه میگه پرویز پسرمه درصورتی که پسرش نیست . سوجان و انیس این رو میدونن فقط و خسرو . هیچکس دیگه نمیدونه

انیس میدونه؟ خسرو هم میدونه؟

انیس میدونه اره . ولی سکوت کردن هم اون هم سوجان . چون اگه خسرو بفهمه درجا هردوتاشونو میکشه . خسرو میدونه ولی نمیدونه وصیت نامه شهین کجاست . ناگفته نمونه توی وصیت نامه شهین نوشته بود که تمام اموال خسرو مال شهینه و همون قبل از مرگش همش رو بطور رسمی زده به اسم پرویز . یعنی تمام دارایی خسرو همش مال پرویزه و پرویز هم اصلا پسر خسرو نیس...با این حساب اگه پرویز اینو بفهمه که پسر خسرو نیست و اموال هم مال خودشه خسرو بخاطر مال و اموال بهش رحم نمیکنه سر اینو هم زیر آب میکنه مثل بقیه