2777
2789
عنوان

درس نمیخونم یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام منم یازدهمم دقیقا همینطورمتقریبا از اواسط سال دهمم شروع شد ولی هرطور بود دهمو با معدل خوب رد گر ...

شاید باورت نشه ولی امتحان فردامو نمیرم بدم از صبح از شدت استرس داشتم گریه میکردم ولی نمیتونستم درس یخونم تا خاهرم این اکانتو زد تا بپرسه راجبه گواهی پزشکی

هدچقدر فکر میکنم نمیدونم مشکل از کجاست حس میکنم ۱۰ سال الکی بیش از حد نیاز درس خوندم بجای اینکه برم استراحت کنم حالاکه وقت درسمه دیگه جونی برام نمونده

فقط اینو بدون اگه الان واسه آینده ت تلاش نکنی بعدا خیییلی خییلی پشیمون میشی

الان تو جامعه ای هستیم که اکثر دخترا مستقلن رو پای خودشون ایستادن به کسی نیاز ندارن خودشون ازپس خودشون بر میان

خیلیا الان دلشون میخواد تو موقعیت تو باشن پس موقعیتت رو از دست نده واسه آینده ت تلاش کن فقططط درس بخون مطمئن باش بعدا به خودت افتخار میکنی

هیچکس من یهو زده شدم از این همه درس خوندن گفتم یکم استراحت کنم که یه و سال نیم طول کشید دیگه نتونستم ...

بین من کامل درکت میکنم 

ولی تنها راه اینکه خودمونو ازین چاه بیرون بکشیم اینکه عادتامونو تغییر بدیم همچی ازون وقتی شروع شد که عادت کردم درسامو صبح زود بخونم بعد عادت کردم تو مدرسه بخونم بعد که دیدم کسی کاری نداره عادت کردم نخونم 

حالا باید بدنمونو به سختی عادت بدیم تنها چیزیکه میتونم به خودم و خودت بگم‌همینه 

میری آزاد اگه هدف و عشق داشته باشی به یه رشته ای مثلا پزشکی حسرت میشه و فلانی از فامیل در میاد تو نه می خواستی موفق بشی نمیشی هر چی الان خودتو بکشی بالا آدم بهتر از لحاظ طبقه اجتماعی و کار و ..همسرت میشه احتمالا این حرفارو می شنوی که دیدی هیچی نشدی و اینا خلاصه که دوباره می خوای پشت کنکور بمونی بخون زودتر راحت شو

فقط اینو بدون اگه الان واسه آینده ت تلاش نکنی بعدا خیییلی خییلی پشیمون میشیالان تو جامعه ای هستیم که ...

اگه برم یه هنری یادبگیرم یا مثلا یکی از رشته های هنرو داشنگاه بدون کنکور برم چی

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد