2777
2789
عنوان

لعنت به کاشت ناخون

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 39 پست

خیلی بلند کاشت زدی؟

خودت بی احتیاطی کردی دگ 

ولی من به شخصه از کاشت ناخن خوشم نمیاد 

به خاطر اینکه ناخن خیلی ضعیف میشه خیلی آسیب می‌بینه.دوم به خاطر اشعه یووی که برای پوست مضره .البته یه بار مشکل نداره.ولی خب اگه بخای کاشت کنی دیگه هر ماه باید بری ترمیم و اون اشعه به پوستت بخوره

و سه اینکه از وسایلاشون چندشم میشه .اگه با اون وسیله که پوست دور ناخن رو میگیرن یه موقع پوست زخم بشه و خونن بیاد بعد میان رو نفر بعدی هم همون رو استفاده میکنن و حالا وسایل دیگشون

ن عزیزم خواستم کنده شن دیگه قصد کاشت ندارم

آره بابا اصلا کلی ضرر داره و کلی میکروب داره عزیزم واقعا دلم ی جوری شد صحنه رو تصورکردم‌

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کم ناخونم رشد کرده اونام همینحوری موندن ولی واقعا صدف ناخنام اسیب دیده

خب گلم به جلو اومدن نیس اون مواد بعد ۳۰روز سست میشه تو این ۳۰هم ای میخوره کلی فشار روشه بعد ۳۰ روز باید ترمیم بسه ممکنه حتی قارچ بزنه دستت

خیلی بلند کاشت زدی؟خودت بی احتیاطی کردی دگ ولی من به شخصه از کاشت ناخن خوشم نمیاد به خاطر اینکه ناخن ...

👌👌👌👌

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
خب گلم به جلو اومدن نیس اون مواد بعد ۳۰روز سست میشه تو این ۳۰هم ای میخوره کلی فشار روشه بعد ۳۰ روز ب ...

وای بخدا اصلا نمیدونستم گوشت زیر صدف ناخونم هم بریده شدن

بنظرت ریمو درد داره برم همشونو ریمو کنم

بآور کن تاحالا سمت این جورچیزا نرفتم ولی سلامتیت مهم تراز درد اون ریمو که

😐😐😐درد نداره من بارها ریموو کردم خانننمممم فردا برو ریمو‌کن حتمااا لنتی باید تا چندددماه بعد از ر ...

یعنی ریمو صدف رو بدتر میکنه الان چیزی از صدفام نموندع از بس نازک شدن