2777
2789
عنوان

زن داداشم به آبجیم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 59 پست
اون خانم فقط به شما توهین کرده اما شما به عنوان یه فرهنگی به تموم مادرای زحمتکشی که دانشگاه نرفتن تو ...

چه توهینی کردم؟ گفتم دختر بچه الگوش مادرشه

دختر من وقتی میبینه مادرش اهل تلاش و درسه میره سمت درس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ی همکارای منم بچه هاشون یا پزشکم یا مهندس یا معلممنکه با اون کاری ندارمچرا منو میبره زیر سوالاز ...

خوب الان شما هم که مهندسی صنایع خوندید تهش رفتین معلم شدین زن داداشت هم همینه می گه می گه این همه زحمت بکشن مهندس هم بشن آخرش می رن همون معلمی.  پس چرا بخوان انقدر خودشون اذیت کنند

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من با نوین خوندم عزیزمپی دی اف هم از انور مرادی گرفتم و پرینت گرفتمقیمتش مناسب ترهولی کلیپعای نوین ر ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون ❤️

بنظرتون از الان دارم میخونم چقدر باید بخونم که امیدوار باشم برا قبولی ان شاءالله ؟

خوب الان شما هم که مهندسی صنایع خوندید تهش رفتین معلم شدین زن داداشت هم همینه می گه می گه این همه زح ...

آخه معلم شدن کم کاری نیست که با مهندس شدن یا غیره قیاس بشه 

هر کاری واقعا اگه درست انجام بشه و بتونیم تو اون شغل سودمند باشیم افضلیت داره حالا که چی که باشه 

دیگه معلمی و تربیت نسل که جای خود داره 

خوب الان شما هم که مهندسی صنایع خوندید تهش رفتین معلم شدین زن داداشت هم همینه می گه می گه این همه زح ...

نه نه گفته معلمی که چیزی نیست

این همه زحمت میکشن نباید برن معلم بشن

معلمی در شان تیزهوشانیا نیست

منم میگم مگه خودت چی هستی که توقع داری

تو حتی نتونستی یه لیسانس بگیری

لزومی نداره جوابشو بدی..........بیخیال باش

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
خیلی ممنونم از راهنماییتون ❤️بنظرتون از الان دارم میخونم چقدر باید بخونم که امیدوار باشم برا قبولی ا ...

خواسش میکنم عزیزم

من خییلی تلاش کردم ، حتی موقع انجام کارهای خونه ویس درسی گوش میدادم و با وجود دخترم قبول شدم

کل زمانت رو بزار و بخون

چه توهینی کردم؟ گفتم دختر بچه الگوش مادرشهدختر من وقتی میبینه مادرش اهل تلاش و درسه میره سمت درس

نه عریزم صرفا اینطور نیست مادر درس نخونده اما همه تلاشش رو برای موفقیت بچش بکار میگیره... مهم درس خوندن و مدرک دانشگاهی و معلمی و پرشکی نیست رسیدن به این شغل ها خیلی تلاش میخواد و کسی که این راهو انتخاب کرده ادم تلاشگریه اما فقط این نمیشه که بگی الگو بچه مادرشه مادرش که درس نخونده اونم هیچی نمیشه شما اول به جمله ای که گفتی دقت کن بعد بگو نههه توهین نکردم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
میدونم عزیزم منم دارم میخونم برای معلمی و واقعا منابعش زیاد و سنگینه زنداداش منم ب مامانم گفته بود ر ...

عزیزم بسلامتی 

ان شاءالله که هر دو تاپیک قبولی رو بزنیم به امید خدا 

شما از کی شروع کردید؟

چیارو خوندید ؟

خب راست میگه دیگه

راست هم بگه

این حرف از زبان کسی که یه لیسانسم نداره زور داره

خودش چیه که شغل منو میبره زیر سوال

در ضمن من حتما میخوام دخترم معلم بشه

هیچ شغلی برای خانم مناسب تر از معلمی نیست 

نه عریزم صرفا اینطور نیست مادر درس نخونده اما همه تلاشش رو برای موفقیت بچش بکار میگیره... مهم درس خو ...

ببین وقتی بچه ببینه مادرش اهل تلاشه تاثیری نداره؟

ببینه همش داره مطالعه میکنه پای لپ تاپه کلاس مجازی داره

مهارت یاد میگیره

نسبت به مادری که اهل تلاش نیست 

شما بگو فرقی ندارن این دوتا؟؟

طرف حساب من حتی اراده ی یه باشگاه رفتن هم نداره

خب بچه الگو نمیگیره؟

راست هم بگهاین حرف از زبان کسی که یه لیسانسم نداره زور دارهخودش چیه که شغل منو میبره زیر سوالدر ضمن ...

انشالله دخترتون اونی بشه که شما میخواهید ولی اینو فراموش نکن که بچه ها جایی میرن که علاقه دارن و اینکه ما چوب کاروزبونمون عزیزمامون میدن