2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 141086 بازدید | 871 پست
اونایی که میگن فلان کار چندشه لوس بازیه، خودشون اگه شوهرشون اون کارو بکنه از خوشحالی غش میکنن

😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اره منم بدم میاد از اینجور آدما خودم ی دوست دارم اینجوریه می‌گفت لیوان دهنی شوهرمو نمیخورم😐😐😐

حالا همه که قرارس نیست اونجوری که میگی بکنن خیلیا فقط اصل کاریو میکنن ببخشینا 😂 و میبینی اصلا یکی از اون دو نفر حالا یا زن یا شوهر طرف دهنش بو چاه فاضلاب میده همینجوریش همسرش چندشش میشه خیلی نزدیکش بشه چه برسه تو یه لیوان آب بخورن خب این عادیه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پتو میاره ساعت ۷شب جلو مهمان با شوهرش دراز میکشن جلوی تی وی توی هال    وول میخوردن و میخندیدن خدا میدونه اون زیر چ خبر بود  

البته من اون دوران راهنمایی بودم 

مهمان😬😶

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

منو شوهرم خونه خودمون همیشه تویه ظرف غذا میخوریم ولی. بیرون ازخونه نه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

ولی آقا اولا من متاهل نیستم

ولی ما کلا غذای نونیو با هرکی بشه تو یه بشقاب میخوریم مشکلی نداریم 😂

حتی واسه صرفه جویی تو کثیف کردن ظرف اگه بشه تو تابه میخوریم همه 😂

ولی خب غذا برنجی دیگه..

اصلا به من ربطی نداره نمیگم خوبه یا بده ولی از نظرم یجوریه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من یک بار از دختر دایی ام که تازه ازدواج کرده بود شنیدم که همسرش رو مرد قدرتمندم صدا میزد و همسرشون ...

نظرم کلا راجب پسرا عوض شد 😂

خب شوهرمه دیگه دوست پسرم که نیست 😂

باید از این به بعد بگی دوست پسر عقدی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من واقعا این غذا رو تو یه طرف خوردن رو نمیفهمم... یعنی صد سال سیاه حاضر نیستم انجامش بدم

اخه واقعا ظرف غذا یه چیز خصوصیه شخصیه مثل اینکه چون ازدواج کردید دیگه بیاید از حوله و مسواک هم استفاده کنید... من واقعا باهاش اوکی نیستم

مام تو یه ظرف غذا میخوریم یه لیوان حتی پونزده سال هم گذشته 😐🥰

سیرمیشین؟

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

الان از چی ناراحتید د بهتون برخورده؟!! بعضیا گفتن .. طرف میگه آقایی میگه سطان میگه ملکه و ... کنار همشونم یه عوق گذاشتید !! خب چیه ؟ نکنه دوسدارید همو با هی هوی صدا کنن و الفاظ زشت بکار ببرن !! ولی ما ازین محبت بین همچین زن شوهرایی لذت میبریم . خدا ککه همیشه همینجوری بمونن . شمام یاد بگیرید  کمتر حسادت کنید . به جای دخالت و حرف مردم به فکر آینده خودتون باشید

الان از چی ناراحتید د بهتون برخورده؟!! بعضیا گفتن .. طرف میگه آقایی میگه سطان میگه ملکه و ... کنار ه ...

درسته یا ازین ور بوم‌ میافتیم یا ازونور .

دیدن عشق ورزی دیگران خیلی خوبه ولی عشق بازی نه .

شاید اخلاقها متفاوت باشه و عشق ورزی من با کلمات آقا و خانوم باشه و یکی با عزیزم و ملکه من ، ولی در کل خوبه .

یاد بگیریم جلوی جمع و حتی بچه ها عشق بازی نکنیم ولی عشق ورزی کنیم و ایراد بر  عشق ورزی دیگران نگیریم .

حالا تو یه بشقاب هم غذا خوردن خداروشکر کنیم که پشت به هم غذا نمیخورن 🥰