2777
2789
عنوان

شمام تو دوران پی ام اس و پریودی اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 68 پست

منم خیلی سخت کتاب خریدم پارسال

هر وقت مشکلی داشتی تگم کن سوال بپرس کمکت میکنم

از ته دل ارزو میکنم قبول شی

فقط استرس رو از خودت دور کن

و اینکه بنظرم فصل های اسون دهم یازدهم هم از دست نده

فیلم های قضاتی رو بگرد پیدا کن گرما فیزیک رو مثلا بخون

یا مغناطیس

و کلا حفظیات و مفاهیم فیزیک،هر سال سوال میاد

شیمی دهم هم اسون زیاد داره

فصل اسونا رو بخون حیفه،درصدتو میبرن بالا

زیست ۱۱ ام رو پارسال با فرهمند پیش رفتم و تست زدم تاحدودیدهم رو فقط خوب نخوندماره زیست رو ۳ پایه میخ ...

زیست دهمم اگه سوالی داشتی بپرس

بنظرم از خیلی سبز تست بزن پارسال تیپ سوالات کنکور شبیه خیلی سلز بو‌

من خودم ای کیو کار میکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میرم بخوابم توام زود بخواب معلومه کنکوری ایبخوابیم فردا بهت درخواست دوستی میدم که تلگرامتو بدی به ...

بخواب عزیژم

ایشالله فردا امتحانت عالی بشه

با اعتماد بنفس باش سر جلسه،ذهنت خلاق میشه

من قبول شدم عزیزدلم پارسال کنکوری بودم‌

پیام بده تلگراممو میدم هر سوالی داشتی روم حساب کن

منم خیلی سخت کتاب خریدم پارسالهر وقت مشکلی داشتی تگم کن سوال بپرس کمکت میکنماز ته دل ارزو میکنم قبول ...

حس میکنم دیره

بخوام بخونم نهایی رو خراب میکنم میترسم از این بشدت🥲

زیست دهمم اگه سوالی داشتی بپرسبنظرم از خیلی سبز تست بزن پارسال تیپ سوالات کنکور شبیه خیلی سلز بو‌من ...

ینی سال دیگه خواستم برا زیست بگیرم ای کیو نگیرم؟

بخواب عزیژمایشالله فردا امتحانت عالی بشهبا اعتماد بنفس باش سر جلسه،ذهنت خلاق میشهمن قبول شدم عزیزدلم ...

صبح بخیررر

چنتا سوال داشتم همون دیشب خواستم بپرسم یادم رفت

ببین اولش اینه که من دارم با امادگی نهاییا درسارو میخونم بعد دیگع کتاب و همون جزوه هارو بخونم کافیه برای نهایی امسال؟😭

استادا همش میگن اره نکته جدید سال جدید اضافه میشه من استرس میگیرم یوقت کافی نباشه

اگه کافیه بنظرت و اوکیه بگو که جزوه هاشونو پرینت بگیرم و بخونمشون

صبح بخیرررچنتا سوال داشتم همون دیشب خواستم بپرسم یادم رفتببین اولش اینه که من دارم با امادگی نهاییا ...

عزیزم خصوصی پیام بده راهنمایین کنم

تلگرام وویس بفرستم برات

کتابهای فرمول بیست رو خریدی واسه نهایی؟