2777
2789
عنوان

زنی که خرج داره ارج داره واقعیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مثال رو بعضیا اشنباه فهمیدنشما باید با این حقوق خودت هم کار کنیناراحت نشیاواقعا ظلمه این نفر کار ...

کار میکنم ولی از طرفی میگن اره تو پول خودتو بدی شوهرت تنبل میشه😐 من سال دوم ازدواجمه

به نظرم این حرف توی شرایط شما و جامعه ما منطقی نیس

پنج تومن برای خرج یه ماه خونه خیلی کمه و به سختی مدیریت میشه منطقی نیست بری یه تومن بدی باشگاه 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
کار میکنم ولی از طرفی میگن اره تو پول خودتو بدی شوهرت تنبل میشه😐 من سال دوم ازدواجمه

شما کلا چارتا حرف ازین ور اونور شنیدی باهم قاطیش کردی..

این مورد برای شما ک شوهرت زیر خط فقر حقوق میگیره

صدق نمیکنه..شوهرت داشته باشه، بهت نده..شما بهش از حقوقت بدی

اون میشه تنبل شدن.

💕

نه دیگه تا این حد که پولتو بدی بهش ،خرج خونه میده باید خرج لباس آرایشگاه هم کم کنی از  پول اون دیگه قرار نیست هیچی بر نداری که

کارمند ماشین داریم خونه اجاره

خواهش میکنم واسه این چیزا دل شوهراتونو نشکونید اون بنده خدا با این حقوق کم چطور بتونه تو رو به این خواسته هات برسونه  بخدا زندگیا سخته بزرگترین آرزوی من فقط اینه یه همدم داشته باشم که ندارم خدا همچین نعمتی بهت داده خرابش نکن به جای این کارا سعی کن کمکش کار کنی غرورشو نشکون 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼