2777
2789
اگر معلم فرضا با ۳۰ تا دانش آموز سر و کار داشته باشه معلم با ۳۰۰ تا خانواده سر وکار داره. سنگین تره ...

نه لزوما این طور نیست. بعضی از بخش ها کاراش داخل اداره راحت تره .

یا معاون یا مربی پرورشی  به نسبت تدربس راحت تره .

ببین فصای مدرسه و دانش اموزا هم تاثیر گدار هستن و همچنینین همکار ها و مدیر .

با دختر ها اصولا راحت تر هستی و بیش تر میتونی کنترل کنی .

الان مشکلت فقط تدریسه ؟ از فیلم های اموزشی استفاده میکنی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش منم شغل خودمو پیدا کنم. با علاقه اومدم ولی توانایی ندارم

عزیزم پایه های بالاتر و دخترانه رو حتما برای سال بعد امتحان کن .

اصلا از مدرسه پسرانه به خصوص پایه پایین وقتی وارد مدرسه دخترانه میشی انگار وارد یک دنیای دیگه شدی .

شاید باورت نشه من از اول پیرانه بودم،سال اول تدریس سختی داشتم چون یهو خورد به کرونا،بعد از اون موقع ...

پسر من میگه ما پسرا توی کلاس اصلا از کتک واین چیزا نمیترسن تنها چیزی که ادبشون میکنه همین جریمه نوشتنه.

کلا شغل سختیه... زده شدم. چالش هاش زیاده

ببین سال اول  من تا یک ماه اول گریه میکردم هر روز که میومدم 

والدین ادیتم میکردن ، معاون مدرسه خود سر به والدین گفته بود که سال اولشه و هر مشکل جزیی که پیش میومدوالدین میگفتن اره سال اولشه .  مدیر اذیتم میکرد و...

کلافه بودم نمیدونستم اصلا از کجا شروع کنم .

کم‌کم درست شد .

تدریس و برنامه گرفتم طبق همون پیش رفتم . 

ببین شما الان یا باید کلا انصراف بدی که خب پول زیادیه . و اگر هم داشته باشی به نطرم باید یه شعل تصمین شده دیگه اماده داشته باشی که بعدش مشغول اون کار بشی .

یا درستش کنی و با چالش هاش کنار بیای . کلا همه شعل ها چالش های خاص خودشو داره .