2777
2789

بچه ها تلفظش خیلی سخته جایی هست صوتیش باشه تلفظشو یاد بگیرم...اگر تجربه ی حاجت روایی هم داشتید ممنون میشم بگید

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی حاجت روا شی میشه اگر دلت راضی بود برای پدر منم دعا کنی که مریضیش بدخیم نباشه

۱۰ تا سوره توحید می خونم...ان شاءالله خدا لباس عافیت تنشون کنه

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

که به امام حسن می فرمایند و اخرش ۱۰ تا یاالله و چند تا از صفت های خداوند رو داره؟یا دعای دیگه هست؟

نه این استغفار هفتاد بند هس خیییلی تلفظ سخته ده بند خوندم همه تلفظ هاشم غلط گفتم

۱۰ تا سوره توحید می خونم...ان شاءالله خدا لباس عافیت تنشون کنه

خدا الهی ب حق حضرت علی  دست خالی برت نگردونه حاجت خوبتو بده

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
https://eitaa.com/esteghfar70bandiiسلام عزیزم این کانال عضو شوهربند با معنی و صوت میذارهمن خودم هررو ...

خیلی ممنون عزیزم

ااا چه جالب نمی دونستم چطوری هست و در مورد چه موضوعیه؟

برو لینکی که گذاشتم

بندهاشو با معنی و صوت میذاره

فوق العادست

هرروز یک بند بخون

خیلی قشنگه

یعنی مگه میشه ازین زیباتر باخدا صحبت کرد و معذرت خواست؟

ااا چه جالب نمی دونستم چطوری هست و در مورد چه موضوعیه؟

درباره استغفار و توبه از گناه

برو لینکی که گذاشتمبندهاشو با معنی و صوت میذارهفوق العادستهرروز یک بند بخونخیلی قشنگهیعنی مگه میشه ا ...

هر بندش بابت هر گناه هست؟ یعنی می شه ی بندش و بابت ی گناه از خدا طلب بخشش کرد؟ بعد باهاش می شه حاجت گرفت؟

می رم داخل کانال