سلام خواهش میکنم کمکم کنید میخوام تاپیکام حذف بشه بحث زندگیم وسطه تو رو خدا اگر میتونین برام گزارش بزنید چند ثانیه وقتتونو میگیره اگه میتونین بهم بگید ممنون
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام خواهش میکنم کمکم کنید میخوام تاپیکام حذف بشه بحث زندگیم وسطه تو رو خدا اگر میتونین برام گزارش ب ...
کدوم تاپیکت؟
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
هم خیلی درد و ضرر داره هم اینکه فک میکنی چن وقت میمونه؟نهایت۶ماه حوصله داری هی بری ترمیم ولش کن
فردا پس فردا برام شوخر پیدا شد خواستیم حلقه بخریم من چه کنم🥺😂
تو هر حلقه و انگشتری انتخاب کنی میتونی بدی برات تنگش کنن یا اصلا میدی برات بسازن سایز انگشتت