2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون سر خاک عزیزتون بگه موهات رو بکن تو

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 105 پست
ممنون شما خوب اعتیاد داره راحت میتونی جدا بشی ک کاش شوهر منم معتاد بود حداقل دلیل خوبیه بزا طلاق

کجابرم 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک نمیکنم این رفتارو والا شوهرت حق داشته ده بار سر خاک باید تذکر بده در صورتی که میدونی رو این مسائ ...

خب روی این مسائل حساسه ، منم برام مهمه این مسائل و رعایت می‌کنم 

ولی دیگه روسری رو که با میخ نمیزنن روی سر ، بهرحال تکون میخوره ، منم روسری مشکی فقط همینو داشتم لیز میخورد میرفت عقب

دیگه طرف چهار جا بخاطر زنش میتونه قلم بگیره حرف نزنه ، یعنی تحت هر شرایطی باید بیاد تذکرش رو بده؟؟

بله داغ عزیز میتونه هرکاری با آدم بکنه زنعموم وقتی جنازه پسرش رو براش آوردن بدون کفش دوید دنبال جنازه ش ، یادش رفت کفش بپوشه

پس داغ عزیز میتونه آدم رو به این نقطه برسونه که به لباس و کفش فکر نکنه

دست بزن داره؟

فعلا ده روز دیگه شش ماهه مادرم فوت کرده یکبار کتکم زده اره توهم میزنه شبا تا صبح بیداره بامن بحث میکنه گفته میکشمت 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

فعلا ده روز دیگه شش ماهه مادرم فوت کرده یکبار کتکم زده اره توهم میزنه شبا تا صبح بیداره بامن بحث میک ...

خدای من چ ترسناک

شوهر من اخلاق نداره فش میده کتک میزنه خسیسه بی پوله اهل معاشرت نیس با هیچ کس نمیزاره رفت و آمد کنیم شکاکه وای خستم کرده ازدواج هم زوری بود منو دادن بهش دوسش ندارم

درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ت‍‌و ای‍‌ن س‍‌ن ای‍‌ن ح‍‌ال‍‌م‍‌و. .!️ 

خدای من چ ترسناکشوهر من اخلاق نداره فش میده کتک میزنه خسیسه بی پوله اهل معاشرت نیس با هیچ کس نمیزاره ...

مطمعنی اونم معتاد نیست دقیقا ماهم با هیچکس نمیزاره رفت و‌امد کنم همیشه تو خونم خیلی مریض شدم قبلا زیادتر کتکم میزد حالا ازوقتی مادرم فوت شده یکبار زده نامه پزشکی قانونی هم دارم 

مطمعنی اونم معتاد نیست دقیقا ماهم با هیچکس نمیزاره رفت و‌امد کنم همیشه تو خونم خیلی مریض شدم قبلا زی ...

ن اهل مواد نیس اصلا 

درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ت‍‌و ای‍‌ن س‍‌ن ای‍‌ن ح‍‌ال‍‌م‍‌و. .!️ 

مطمعنی اونم معتاد نیست دقیقا ماهم با هیچکس نمیزاره رفت و‌امد کنم همیشه تو خونم خیلی مریض شدم قبلا زی ...

هم میتونی راحت طلاق بگیری هم حضانت بچتو بگیری یه آزمایش مثبت اعتیاد ازش داشته باشی و نامه پزشکی قانونی با یه جلسه دادگاه طلاقتو  می گیری بچه هم پدرش صلاحیتنداره با خودته 

هم میتونی راحت طلاق بگیری هم حضانت بچتو بگیری یه آزمایش مثبت اعتیاد ازش داشته باشی و نامه پزشکی قانو ...

چجوری ازمایش اعتیاد بگیرم مگ میاد باهام که بگیرم نامه پزشکی قانونی از چی

چجوری ازمایش اعتیاد بگیرم مگ میاد باهام که بگیرم نامه پزشکی قانونی از چی

تو که مطمینی معتاده به یه مرکز ترک اعتیادهماهنگ کن برای ترکش مثلا بعد  زنگ بزن بیان از خونه ببرنش بعد شکایت کن تو همون کمپ ازش آزمایش میگیرن  

نامه پزشک قانونی هم گفتی دارم تو پیام قبلی گفتی دارم اونم رو پرونده می زاری 

مهریه هم اجرا می زاری بالاخره قسط بندی هم بشه خوبه نفقه بچتو هم باید بده 

تو که مطمینی معتاده به یه مرکز ترک اعتیادهماهنگ کن برای ترکش مثلا بعد زنگ بزن بیان از خونه ببرنش بع ...

اره بابت کتک هاش نامه پزشکی قانونی دارم بله مطمعنم هزاران بار جلوی خودم تو خونه کنار بچه شیشه کشیده 

خدا لعنتش کنه جلو بچه میکشه

اره

عزیزم چی‌میزنی ؟؟من وشوهرم از لحاظ اعتقادی تفاهم داریم ، منم برام مهمه این چیزا ولی وقتی شما عزیز از ...

نمیدونم شایدم حق باشماست

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘