2777
2789
عنوان

کسی که عاشقش بودم تلاشی نکرد برام

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 56 پست
سخته..🥲منم تو‌ همین وضعیت بودم ولی با این تفاوت که پارتنرم از هر راهی برای حرف زدن با خانوادم وارد ...

تو هم میخواستیش یا نه؟

پشتش درنیومدی جلوی خانوادت؟ آخرش چی شد؟

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

اونایی که بعد رابطه طولانی مدت یهو میذارن میرن خیلی سنگدل و بیرحمنبلایی که دوست دخترم سرم آوردگفت فر ...

خیلی متاسفم درک میکنم، چون درگیر اون هستید نمیتونید دورو اطرافتونو ببینید که حتما فردی لایق خودتون پیدا میکنید شما حتی به یاد ایشون وفادارید امیدوارم زودتر حالتون بهتر بشه کاملا میفهمم اما زمان خیلی زیادی گذشته اون ادم کاملا فراموش کرده و داره زندگی خودشو میکنه ارزش نداره شما حروم بشی شاید با تراپی حالتون بهتر بشه، من خودم تازه جدا شدم پدر پاتنرم با اینکه میدونست عاشق پسرم و مدت زیادیه باهمیم با بی رحمی گفت یکی دیگرو براش در نظر داریم یه درصد باتو نمیشه قلبم اتیش گرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا، شما خیلی عاقلو فهمیده ای کار درستی کردی

نمیگم ناراحت نباش چون نمیشه ولی این دوره میگذره اشکالی نداره اگ گریه کنی و... بالاخره رابطت تموم شده مایه سرمایه گذاری عاطفی کردیم ولی ادمی ک الان صدشو برات نمیزاشت دراینده ازینم کمتر میبود و این ازار دهنده تره مدام اینارو ب خودت یاداوری کن این باعث میشه کمتردلتنگش بشی و ب سمتش نری، براجفتمون خدا ادمای درستی سرراهمون بزاره بعدازین

نمیگم ناراحت نباش چون نمیشه ولی این دوره میگذره اشکالی نداره اگ گریه کنی و... بالاخره رابطت تموم شده ...

اینقدر گریه کردم من زیر چشام کاملا کبوده، پدر مادرم از غصم داغون شدن جلو اونا دیگه حفظ ظاهر میکنم اره خیلی سخته ادمی که کل ایندتو باهاش تصور کردی و روش حساب کردی از دستش بدی واقعا حرفات درسته ممنونم

خیلی متاسفم درک میکنم، چون درگیر اون هستید نمیتونید دورو اطرافتونو ببینید که حتما فردی لایق خودتون پ ...

اگه دختر و پسر پشت هم باشن احتمالش کمه به هم نرسن و خانواده مانع باشن.خلاصه یجا کوتاه میان

مشکل ما اینه که طرفمون پشتمون نبود

هنوزم بهش فکر میکنم.میگم برم جلو وقتی اصلا توی یه فاز دیگست.برم چی بگم.بارها رفتم و تحقیرم کردن.نمیدونم چرا ازش متنفر نمیشم

اصلا دلم نمیخواد با دیگری آشنا بشم.همش اون و حرفاش جلو چشمامه.

پیش چندین تراپیست رفتم.روانپزشک رفتم قرص میخورم ولی بازم دلتنگشم

واقعا خسته شدم از این زندگی.هیچ لذتی نمیبرم.هر لحظش عذابه برام

نمیدونم باید چیکار کنم

اگه دختر و پسر پشت هم باشن احتمالش کمه به هم نرسن و خانواده مانع باشن.خلاصه یجا کوتاه میانمشکل ما ای ...

ای کاش پارتنر منم مثل شما وفادار بود بخدا تمام وجودمو براش گذاشتم خانوادش کوچیکم کردن کوتاه اومدم گفت خونه ماشین حقوق خوب ندارم نمیتونم برات هدیه خوب بخرم حتی گفتم فدای سرت به دست میاری حتی مهریه نمیخوام اینقدر گاردمو اوردم پایین اینقدر محبت زیادی کردم از خودم بدم اومد. فقط چون خانوادش از قوم خودشون دختر میخواستن منو نابود کردن اونم اخر اومد بهم گفت من نمیتونم بیشتر تلاش کنم وقتتو حروم نکن خدا ازش نگذره هیچ تلاشی نکرد

اونایی که بعد رابطه طولانی مدت یهو میذارن میرن خیلی سنگدل و بیرحمنبلایی که دوست دخترم سرم آوردگفت فر ...

نمیدونم چرا ولی دخترا اونی روک دوستشون داره ول میکنن ومیرن سمت اونی ک ارزششو نداره و بی محلی میکنه بهشون، شمانباید گیرکنی رو اون ادم باید بگذری ازش عبورکن خیلی سال گذشته باخودت مهربون باش هزارتادختر وفادار هست ک میتونی ازنو شروع کنی جونیت رو باخیال یه بی معرفت هدر نده رها کردن رو یادبگیر ازین دیدگاه نگاه کن ک شاید اون ادم براتو ساخته نشده بود وقرار نبود خوشبخت بشین پس نجات پیداکردی بزار ی نفردیگ دوستت داشته باشه ی دختر بهتر

نمیدونم چرا ولی دخترا اونی روک دوستشون داره ول میکنن ومیرن سمت اونی ک ارزششو نداره و بی محلی میکنه ب ...

دقیقا بعضی آدما محبت زیادی میبینن رم میکنن هوا برشون میداره میگن خب من ینی اینقدر خوبو دوست داشتنیم؟ حتما بهترازینم پیدا میشه برام ول میکنن میرن سالها بعد میفهمن چه اشتباهی کردن یا حتی ماها بعد باز برمیگردن مایی که با جون کندن فراموششون کردیم گند میزنن تو احساساتمون

نمیدونم چرا ولی دخترا اونی روک دوستشون داره ول میکنن ومیرن سمت اونی ک ارزششو نداره و بی محلی میکنه ب ...

همین الان چشمام خیس شده

آخه خیلی دوستم داشت.خیلی کارها واسم کرد.فکرشو نمیکردم اینقدر عوض بشه

کاش از اولش سرد بود و بهم جواب منفی میداد

واقعا فکر میکردم خانوممه یجوری رفت هنوزم باورم نمیشه

ای کاش پارتنر منم مثل شما وفادار بود بخدا تمام وجودمو براش گذاشتم خانوادش کوچیکم کردن کوتاه اومدم گف ...

9 سال از بهترین روزای عمرم رفت.هنوز دارم تاوان وفاداریمو میدم

خانوادم خسته شدن ازم

خودم حالم از خودم بهم میخوره که اینقدر ضعیفم

وقتی 24 ای تو فکرشم برم سمت یه دختر بی گناه دیگه که چی بشه.نمیتونم نقش بازی کنم.کاش دوست نمیشدم باهاش.مثل س گ پشیمونم بخدا

9 سال از بهترین روزای عمرم رفت.هنوز دارم تاوان وفاداریمو میدمخانوادم خسته شدن ازمخودم حالم از خودم ب ...

چی بگم والا نه سال خیلی زیاده، کاش خدا اینکارو باهامون نمیکرد

دقیقا بعضی آدما محبت زیادی میبینن رم میکنن هوا برشون میداره میگن خب من ینی اینقدر خوبو دوست داشتنیم؟ ...

مدام ب این فکرمیکنم همیشه قرار اینجورادما بیان سرراهم؟ 

اخه تاکی ادم باید رابطه های ناموفق داشته باشع چراادما نمیخوان سالم و بالغ باشن هرجدای خودش یه تروما میسازه ماتحمل چندتا تروما رو داریم؟! 

بعداز تجربه کردن اینچیزا اصن بازم چیزی ازمون میمونه، هرچقد شان خودمونو برا یسری هاپایین میاریم ب امید اینک  ک شاید ادم درستی باشع ولی میبینی ک ن اینم مث بقبه 

مدام ب این فکرمیکنم همیشه قرار اینجورادما بیان سرراهم؟ اخه تاکی ادم باید رابطه های ناموفق داشته باشع ...

چی بگم والا سنمم کم نیست خب ۲۶سالمه میترسم دیگه آدم درستو نرمال نبینم عشقو تجربه نکنم همه احساساتم ته کشید قلبمو نابود کرد اون آدم. چطور برا بقیه میشه برای ما نمیشه چه گناهی داریم اخه

چی بگم والا سنمم کم نیست خب ۲۶سالمه میترسم دیگه آدم درستو نرمال نبینم عشقو تجربه نکنم همه احساساتم ت ...

عه هم سنیم تاالان خاستگارای داشتم واصلا توفکر ازدواج واینچیزا نبودم ولی تاکی مگ میشه مجرد موند اتفاقا این فکرای تورو منم دارم ونگرانم مخصوصا درمورد وفاداری ک الان اوضاع وحشتناکه