2777
2789
عنوان

ویروس جدید سرماخوردگی کیا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 114 پست
بیچاره بچه🥲

چقدرم من از درد نفرین پدرمادرش کردم چون من کسی ندارم کمکم کنه بچه هامو بعد سه هفتع بردم خانه بازی یکیش ۲ ساله یکی ۴ ساله ۵ شب تب کردن ۵ شب بی خوابی کشیدم توخواب دخترم خلط میاورد بالا گریه میکرد پسرم بدن درد شدید از خواب میپرید همش شیاف میزدم سه دور دارو گرفتم براشون کاش مردم اینقدر خود خواه نبودن هم به بچع اش ظلم کرد هم به منو بچه هام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدرم من از درد نفرین پدرمادرش کردم چون من کسی ندارم کمکم کنه بچه هامو بعد سه هفتع بردم خانه بازی یک ...

چقد بد اره واقعا بعضیا خیلی بیرحمن اخه کی بچه مریضو ول میکنه که چند تا دیگه ام بگیره بخدا من خودم دخترم مریض میشه نمیفرستمش مدرسه که هم چند تا دیکه مریض نشن هم اینکه خودش حالش بهتر شه تو خونه ولی بعضیا درک ندارن بخدا دوست خودش مریض میشع راحت بدون ماسک میاد مدرسه ایندفعه معلمشون هم مریض کرده بودن

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

وای چقدر بی عقل بودن بچه مریض باید بمونه تو خونه

میرن سرکار براشون مهم نیست بچه اشو میندازن خانه بازی یا مهدکودک بقیه بچه ها ازشون میگیرن اگ خواستید خانه بازی برید اول سوال کنید کسی سرماخورده یانه البته بعضی خانه بازی ها سوال میکنن بچه ات مریضه یانه بعضیا فقط پوله براشون مهمه

چقد بد اره واقعا بعضیا خیلی بیرحمن اخه کی بچه مریضو ول میکنه که چند تا دیگه ام بگیره بخدا من خودم دخ ...

باید به معلمشون بگی که بچه ای که مریضه  بفرستن خونه چند روز اول اعتراض کنید الانم فصل بدیه بچه هاگناه دارن ازکسی دیگ مدام این مریضیا رو بگیرن

باید به معلمشون بگی که بچه ای که مریضه بفرستن خونه چند روز اول اعتراض کنید الانم فصل بدیه بچه هاگنا ...

معلم خودش به بچها میگه ک وقتی مریضیدنیایین ولی کو گوش شنوا حتی یه ماسک هم نمیزنن

الان اشتهات هم کوره سعی کن تقویت کنی میوه بخور سوپ آب قلم بخور اگه میتونی کله پاچه هم بخور برای تقوی ...

اره ،بدبختی از اینا همه هم بدم میاد فقط یکم میوه میخورم 🥲

میرن سرکار براشون مهم نیست بچه اشو میندازن خانه بازی یا مهدکودک بقیه بچه ها ازشون میگیرن اگ خواستید ...

عزیزم ممکنه دروغ بگن که نه سالمه. در ثانی بچه بیجاره ممکنه تب کنه تشنج کنه. بنظرم مسئولان خانه بازی نیاید بجه هلی مریض قبول کنن

عزیزم ممکنه دروغ بگن که نه سالمه. در ثانی بچه بیجاره ممکنه تب کنه تشنج کنه. بنظرم مسئولان خانه بازی ...

من قبلا جایی دیگ میبردم همون اول سوال میکرد سرما خوردن یانه ولی اینجای جدید اصلا هیچی نپرسید فقط نیم ساعت بچه هام اونجا بودن وخیلی سریع بااینکه فاصله داشتیم گرفتن حتی اومدم بیرون دستشون شستم چون قبلتر ما اونجا بود رو وسایل بازی سرفه میکرد بچه های منم دست زدن به همه چی اونا فقط پول براشون مهمه