2777
2789
عنوان

ویروس جدید سرماخوردگی کیا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 114 پست
این مریضیه رو بیشتر بچه ها انتقال میدن بچه ها هم خفیف تر از بزرگترا میگیرن بعد یه چیز جالب تر که من ...

مگه میفهمننن ؟؟ ماسک نزدن تو مطب باورت میشههه؟؟؟ و فقط بلدن ناله کنن تو اتاق تزریقات یه سرفه های وحشناکی میکرد و فقط میلرزید بدون ماسک بهش گفتم چرا ماسک نمیزنی میخای همه بدتر بشن بی فرهنگااا.. دکتر میگه بخدا حالم داره بد میشههه تب کردمم چرا ماسک نمیزنن خود دکتر ازشون گرفت دوتا ماسک هم زده بود بنده خدا

من گرفتم همین الان نفسم در نمیاد از غروب بدتر شدم چکار کنم نفسم درست بشه حتی ببینی هم کیپ شده داره خ ...

نمیدونم خودمم همینطورم بدبختی شوهرمم شب کاره مجبور شد بره سرکار🥲

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اولش کمی سوزش گلو داشتم یهو شبش تب و لرز کردم ،بدن دردشم طوری بود انگار کتکم زده بودن،چشمم هم میسوخت،سه روز دراز کش خونه بودم بعد از اون ۱۰ روز ادامه داشت یواش یواش خوب شدم

من خودم صبورم تحمل میکنم ولی این طوری بود که من که ناله نمیکنم فقط ناله میکردم حالت تهوع استفراغ دلپ ...

منم که هیچ وقت ناله نمیکردم شب از بدن درد  تو خواب صدای ناله های خودمو میشنیدم. فقط بگم تو این ۳۲ سال این بدترین اولین سرماخوردگی یا کرونا یا آنفولانزا بود که خوردم 

ازشنبه گلودرد و سرفه داشتم میگفتم ازالودگیه شاید. دوغ سرد خوردم گفتم شایدبهترشه. ظهرخوابیدم بیدارشدم ...

یعنی از شنبه هنوز بهتر نشدین؟؟

من که دارم جون میدم چطوری تا صبح دوام بیارم بدن درد هم دارم کاش قرص سیتریزین داشتم

کلداکس بخور باید حتما سرم بزنی عزیزم وچرک خشک کن بخوری وگرنه خیلی دیر خوب میشی

من که دارم جون میدم چطوری تا صبح دوام بیارم بدن درد هم دارم کاش قرص سیتریزین داشتم

قفسه سینم درد میکنه خدا بخیر کنه 🥲،ختمی داری یکم بریز روی آب جوشیده بخور من همینم نمیتونم بخورم چون فشارم پایینه

مگه میفهمننن ؟؟ ماسک نزدن تو مطب باورت میشههه؟؟؟ و فقط بلدن ناله کنن تو اتاق تزریقات یه سرفه های وحش ...

نفهمن دیگ من بااون حالت جنازه مانند بالرز شدید وقتی رفتم برا سرم ماسک زدم ولی همه بدون ماسک فقط سرفه میکردن فقط منو یه نفر دیگ ماسک زدیم والا کربلاش کسی دیگ میره ما باید مریض بشیم هر سال یه ویروس جدید میارن 

ای وای🥲

فشارم زود زود میفتاد سرگیجه داشتم الان بدنیستم ولی خب هنوز توخونه ماسک میزنم الانم تودهنم ماسک هست

یعنی مردم زنده شدم 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
فشارم زود زود میفتاد سرگیجه داشتم الان بدنیستم ولی خب هنوز توخونه ماسک میزنم الانم تودهنم ماسک هستیع ...

منم فشارم رو هشته شایدم از دیروز کمتر شده نمیدونم الانم قفسه سینم درد میکنه و تنگی نفس دارم وای خداکنه زود صبح شه برم بیمارستان ،خوب میکنی گل حداقل خانوادت نمیگیرن ،من بچمم گرفته🥺