2777
2789
عنوان

● داشتین کساییکه ارث و ميراث رو بالا کشیده باشن ●

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 31 پست
ان شالله خدا چنان روزی بهتون بده که اصلا اون ارث یادتون بره

دورتون بگردم قربون دل پاکتووون گلم خدا خیرتون بده خدا هرچی میخوایید برای دیگران صد برابر برای خودتون تو زندگیتون به عنوان بررکت برگردونه قربونتون برم زنده باشین ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال غصبی رو هدیه داده بودموند گردنش تا اون دنیا تسویه شه

بله گلم برای ایشون فرق نداشته که گلم بعضیا حتی میترسن بچه هاشونم یه لقمه مال حروم از گلوی کسی زده شده نخورن ولی بعضیا هم اینطور مال غصبی رو به بچه شون میدن واقعا که ...

بله و چیزی که ما دیدیم این بود که با زجر بچه هاشون زجر میکشن آدم از بچش زجر بکشه سخت تر از خودشه

بله گلم دقیقا آدم بچه اش ضربه بخوره خودشم کمرش خم میشه الهی هرکدومشون دلی میشکنن و حق الناسی که میخورن اینطور پس بدن جواب لعنت خدا بهشون باد عزیزم ...

بله گلم درسته متاسفم دورتون بگردم ای خدااا هردوشون ؟؟چه دوره زمونه ای شده آدم های بی وجدااان .خدا صب ...

مادر بزرگ پدریم فوت شد عموم ۲۰۰ ملیون پولشو قبل از تشییع جنازه از حسابش کشید و طلاهاشو هم که ۱۰ سکه با زنجیر و گوشواره و انگشتر اینا بین خودشو عمه هام تقسیم کرد به ۳ تا داداشای دیگه هیچی نداد داییمم ۴۰ سال مادر بزرگم پیشش بود و ۶ هکتار زمین داشت همشو داییم کاشت میکرد الانم که فوت کرده سهم دوتا خواهر هر کدوم امیلیارد میشه میگه ۲۷۰ آخرش میدم بهتون مامانم قبول کرده هنوز نداده اونم بعد ۲ سال خالم میگه من شکایت میکنم

برادرای من چندجلسه باشوراها میشینن براتقسیم ارث پدرمرحومم متاسفانه به هردری میزنن ک هیچ ارثی به من وخواهرم نرسه آخه اینجا رسمه به دختر ارثیه نمیدن اونا هم ازاین رسم مزخرف سواستفاده میکنن میگن وای اگه دخترا چیزی ببرن آبرومون میره ولی من وخواهرم کوتاه نمیایم سه تا ازبرادرام مارو به دشمنی ابدی تحدیدکردن دوتای دیگه منطقین

مادر بزرگ پدریم فوت شد عموم ۲۰۰ ملیون پولشو قبل از تشییع جنازه از حسابش کشید و طلاهاشو هم که ۱۰ سکه ...

بله گلم مورد اول که عمو هست واقعا نا حق هست و برون هیچ توافق و مشورتی و از قصد و غرض و خودشیفتگی و خودخواهی هست و باید ازش شکایت کرد و شکایت کشی اما مورد دوم که دایی هست ایشون بالاخره چهل سال عمرشون رو گذاشتن شاید اون زمین رو نگه داشتن و بهش رسیدگی کردن عزیزم و به ایشون حق میدم اما اگر به اندازه ای که اون همه هکتار عادلانه اما سهم ایشون کمی بیشتر باشه حق میشه گلم ...

برادرای من چندجلسه باشوراها میشینن براتقسیم ارث پدرمرحومم متاسفانه به هردری میزنن ک هیچ ارثی به من و ...

بله گلم درسته متاسفانه چه آداب و رسوم زشتی و نا عادلانه ای هنوز پابرجاست و اجرا میشه آدم مغزش سووت میکشه بله گلم کوتاه نیاین عزیزم خیلی دوندگی داره اما حقتوون هست اشتباه مارو نکنین ما شکایت و شکایت کشی نکردیم پشیمانیم ...

بله گلم درسته هرکسی یه طوری هست عزیزم شما چون از طرفهای دیگه تو زندگیتون پشتوانه و پشتیبان و حمایتگر شاید داشتین گلم بخشیدین اما بعضی ظلم ها نابخشودنی هست بعضیا میبخشن بعضیا نمیبخشن هرگز عزیزم ...

عزیز اصلا به مادر بزرگم نرسیده یه گوشواره نداشت یه دندون مصنوعی نداشت صدبرابر از محصول زمین برداشته الان یکی رو کلا زده به نامش یکی هم میگه من نگه داشتم اشانتیون بر میدارم دوتا زاغارت مونده اونو میگه بیاین یکیشو بردارین

بله گلم درسته متاسفانه چه آداب و رسوم زشتی و نا عادلانه ای هنوز پابرجاست و اجرا میشه آدم مغزش سووت م ...

جالب اینجاس برادرام اهل دین ومذهبن ولی بخاطررسم بیجا اطمینان دارن اگه به ماحقی نرسه گناهی به گردنشون نیس

عزیز اصلا به مادر بزرگم نرسیده یه گوشواره نداشت یه دندون مصنوعی نداشت صدبرابر از محصول زمین برداشته ...

عه بله درسته گلم نه ایشون از این آدمهای چند خطی هست گلم 

اگر نرسیده که حقی نداره از راه قانون و دادگاه و دادسرا پیش برین گلم حتما جدی بگیرین گلم ایشون فکر نکنم حقی رو به حقدار بده و ناعادلانه داره ارث و ميراث تقسیم میکنه خودش بریده و دوخته و خودشم تن کرده اون خورده ریزه ها رو میخواد به شما بده گولش رو نخورین عزیزم ...

جالب اینجاس برادرام اهل دین ومذهبن ولی بخاطررسم بیجا اطمینان دارن اگه به ماحقی نرسه گناهی به گردنشون ...

بله گلم درسته متاسفانه همینطوره یه سری آداب و رسوم بیجا 

چه اختلافاتی و چه درگیری ها به وجود میاره یا چه حق هایی رو ناحق میکنه خیلی راحت و کسی هم اهمیتی نمیده ...