2777
2789
عنوان

خدایاازت گله دارم قربونت برم چرا ی ازدواج خوب نصیبم نمیکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی کسی نیس میگیم قسمت سگ تو قسمت ک برای ارامش دل خودمون بگیم قسمت

خودمم  مجردم  یکم  کوچیک  تر  درکت  میکنم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ناامیدم هیشکی منو نمیبینه حتی اون بالایی🥺

اینجوری نباش انرژی منفی به خودت نده...

دوست داری ازدواج کنی عین اینجا به طلاق و...ختم شه

یا ازدواجی کنی آرامش باشه ...

پس امید داشته باش

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

اینجوری نباش انرژی منفی به خودت نده...دوست داری ازدواج کنی عین اینجا به طلاق و...ختم شهیا ازدواجی کن ...

کاشکی بمیرم ن اینکه نگا مردم اینجوری باشه ک هنوز ازدواج نکردیم

شما با نگاه و حرف مردم چیکار داری...مگه حتما باید ازدواج باشه عمه خودم۵۵سالشه و مجرده و کار خوب و حقوقش هست...البته الان بازنسسته شده...ولی انتخابش ازدواج نبوده...البته میشه قسمت هم گذاشت و اصلا بقیه واسش مهم نیست

این قشنگه یا میرفت با یه بچه برگشت آبروش میرفت

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

بزار  هرجور  میخوان  نگاه  کنن  من  معلولم  یکمی  اوایل  هی  میگفتن  چون  تو  معلول  هستی   نمیخوایم  تورو  واضح  میگفتن!!!، الان  میگم  مهم  نیست  من  تلاش  می‌کنم    پام  بهتر بشه  به  خاطر   خودم  نه  اونا!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شما با نگاه و حرف مردم چیکار داری...مگه حتما باید ازدواج باشه عمه خودم۵۵سالشه و مجرده و کار خوب و حق ...

به  سرنوشت  هم  مربوطه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشااله خوب بشی

انشالله  بهتر  میشم   ولی  باور  کن  وقتی  اعتماد  به  نفست  بالا  باشه  و ولش  کنی  خودش  میاد  سمتت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره منم قسمت و سرنوشت هم گفتم مربوطه

اره  البته  مهم  دل و حال  خوشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40