2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق داشتی کارت کاملا عاقلانه و درست بود

دروغ هم مصلحتی بوده هیچ اشکالی نداره

منم از همون اول چون میدونستم مادرشوهرم فیلمم رو به برادرشوهرام نشون میده ندادم 

هیچکدوم ندیدن تا الان 

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
کار خوبی کردیاما من گفتم دوست ندارم فیلم عروسیمو و دلم نمیخواد کسی ببینهگوشتم تلخه خودم می دونم 😊

منم هیچ وقت از ته دل راضی نبودم کسی ببینه یک چیز شخصیه اصلا من یک کلپایی بعدش رفتم تو آتلیه دوست نداشتم ببین متاسفانه 

شوهرم بهم گفته نشون هیچکی نده که من راضی نیستم حتی فلشو بدی دست کسی ولی مامانش نمبفهمه

محل نذار 

همون بگو نیست اشکال نداره دروغ بگی اینجا البته سعی کن ی جور بگی ک دروغ نشه مثلا نیتتو اینجوری کن ک جلو دستم نیست 

یا اصلا بگو دست شوهرته 

[QUOTE=365953274]حق داشتی کارت کاملا عاقلانه و درست بود دروغ هم مصلحتی بوده هیچ اشکالی نداره منم از همون اول چون می ...[/QU هم میگه یک خوشگل تو اون جمع بوده من بودم خیلی خوب شده بودم آرایشگاه خوبی رفتم 

اینقد بدم میاد.چرا بعضیا شعور ندارن.فیلم ما هم تو هارد هستش فیلمبردار گفته مستقیم نزنین به تلویزیون از طریق لپتاپ بزنید فلش بعد وگرنه میسوزه.خانواده شوهرم لپتاپ دارن اما حاضر نشدن یه هفته قرض بدن فیلمو بزنیم فلش عوضش میگن بیارین اینجا ببینیم.بابا من خودم هنوز ندیدم خودم حداقل یبار ببینم بعد.خیلیم طلبکار میگن چرا هارد رو نیوردین ببینیم.دوست ندارم فیلم باغ رو بهشون نشون بدم مگه زوره؟

اینقد بدم میاد.چرا بعضیا شعور ندارن.فیلم ما هم تو هارد هستش فیلمبردار گفته مستقیم نزنین به تلویزیون ...

نه والا ولی شعور ندارن مثلا منو برادر شوهرم سر لخت تاحالا ندیده بودن یبار دیدم رقص تکیم اومده بود همه جا معلوم  خانوم گزاشتع بود اون دوتام نگا میکردن همونجا گفتم علی ببینه ناراحت میشه خاله  بدین گفت نه  قرار نیست فیلمو ما نبینیم اونقدر بعدش با من شوهرم دعوا کرد و قهر بود

نه والا ولی شعور ندارن مثلا منو برادر شوهرم سر لخت تاحالا ندیده بودن یبار دیدم رقص تکیم اومده بود هم ...

رک بگو دروغ چرا.من اگه ایندفعه بگن بیار ببینیم میخوام بگم مگه لپتاپ دادین بهمون.اولین بار هم دوست دارم دوتایی ببینیم نه دسته جمعه

رک بگو دروغ چرا.من اگه ایندفعه بگن بیار ببینیم میخوام بگم مگه لپتاپ دادین بهمون.اولین بار هم دوست دا ...

یبار گفتم نمی‌فهمه فکر می‌کنه خیلی پرنسس شده بوده دلش مخاد نشون همه بده

[QUOTE=365953274]حق داشتی کارت کاملا عاقلانه و درست بود دروغ هم مصلحتی بوده هیچ اشکالی نداره منم از ...

همون طور که من دوست ندارم همسرم فیلم عروسی جاری رو ببینه خودم هم دوست ندارم برادر شوهرام فیلم عروسی منو ببینن

دلم میخواد یکی بگه چ اشکالی داره برادر شوهر ببینه همچین بزنم تو دهنش😑😁

والااااا مگه حیا و غیرت هم قدیمی میشه مردم فاز روشن فکری برمیدارن،،مادرشوهرمن اون زمان تازه عروس بودم همش می‌گفت بده ببینیم فیلمو میگه اونا هم جای برادرت 

درسته جای برادرم هستن ولی محرم نیستن 

تازه یاد گرفتن که باید به عقاید دیگران احترام بزارن 

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم