2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 73 پست
اخه من با اینم مشکل دارم که چرا عقد رسمی بدون اجازه همسر حرامه ولی صیغه نه؟ میدونم شرایطی مثل بیماری ...

خب این حکم وقتی اومد بیشتر هدفش سالم کردن جامعه ی اون روز بود 

شما جنگ های زیاد رو در نظر بگیر که مرد های جامعه ی اونروز هر روز بیشتر و بیشتر از دنیا میرفتند، یه سری زنهای بیوه و بچه های بی سرپرست، و نا برابری تعداد و جمعیت مرد و زن اون روزگار و کمبود مرد برای بر عهده گرقتن سرپرستی اینا، زنا هم فشار اقتصادی رو باید تنهایی تحمل میکردند و اگه مدیریت نمیشدن کاری جز تن فروشی براشون نمیموند، پس صیغه راه نجات جامعه اونروز از فساد بود! و اینکه اسلام اجازه چند زنه بودن رو داده ولی موافقت چندانی باهاش نداره، و هر رابطه ای رو منوط به رضایت همسر کرده، اینی که شما میبینی اسلام نیست، مشکل از مسلمونی ماهاست! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی پول نشدی بی پول بشی دست ب هر کاری میزنیبچت مریض شه و کسی نباشع کمک کنه دست ب هرکار میزنیطرف واسه ...

خیلی بده که آدم برای پر کردن شکمش و خرج دوا درمونش تن فروشی کنه! اون تنی که می تونی به مردا عرضش کنی و باهاش پول در بیاری حتما اونقدر قدرت داره که بتونه با دستش یا توانش کار کنه و نون حلال در بیاری. تن فروشی هیچ توجیهی نداره. چطور عارشون میشه پله تی بکشن یا پرستار بچه و سالمند بشن و یا حتی خیلیا کارهای سطح بالاتری میتونن انجام بدن اما برای تن فروشی عارشون نمیشه؟!

متاسفانه اونقدر طلاق زیاد شده وقتی ی خانم تصمیم میگیره که جدا بشه که راحت زندگی کنه بعد از ی سال بر ...

خیلی تاسف باره که زنی اونقدر قدرتمند باشه که بتونه جدا بشه بخاطر اینکه نمیتونه زندگی بدش رو تحمل کنه اما بعدش کار بدتری کنه برای کسب درآمد و بیاد از تنش مایه بذاره. اون تنی که میتونه بره زیر دست و پای مرد قطعا اونقدر توان داره که با کار و تلاش خرج خودش رو در بیاره. قطعا هیچ پیر فرتوتی که واقعا نیازمنده و نیاز به کمک مالی داره صیغه نمیشه و کسی نمیخوادش پس دلسوزی برای زن جوانی که عارش میکنه کار کنه ولی با تن فروشی عارش نمیشه معنی نداره

چجور میبندن ؟

تو تنظیمات باید بری الان یادم نیست دقیقا کجاش ولی سرچ کنی میاره 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

یه طلبه راجب صیغه صحبت میکرد میگفت کی گفته که حلاله میگه مثلا فک کن تو یه بیابون گیرافتاده باشی ودرحال مرگ باشی ونه آب پیداکنی ونه غذا یه سگ مرده گندیده اونجاببینی برااینکه نمیری ازگوشتش بخوری....صیغه دراسلام اینه 

یه طلبه راجب صیغه صحبت میکرد میگفت کی گفته که حلاله میگه مثلا فک کن تو یه بیابون گیرافتاده باشی ودرح ...

درست گفته دقیقا 

حتی ۴ همسری هم مال وقتی بود که جنگها زیاد بودن و جمعیت خانمها نسبت به مردها ۴ به ۱ شده بود که اعراب احمق مجبور میشدن از هر ۵ دختر ۴ تاشونو زنده به گور کنن! پیامبر اومد با این‌حکم جلو زنده بگوری رو بگیره و جمعیت رو متوازن کنه، الان که اون شرایط نیست فقه اسلامی میگه فقط یک همسر و دومیشو باید از خانومت اجازه بگیری! مردم فقط یه چیزی شنیدن هی دائم میکوبن تو سرما که اسلام چهار همسری و فلان!