2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 73 پست

اینا صیقه نیست عملا هرزگیه مگه باعقل جور درمیاد صیقه ساعتی و روزانه ک شرعی باشه پس عده چی میشه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اونی که صیغه میشه باید چند ماه عده نگه نداره کدومشون رعایت میکنن؟ هیچ کدوم. عملا زنا میکنن به اسم صی ...

آره بدعت هست ۳ ماه عده داره اینا اسمش رو تغییر دادن 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابتدای اسلام صیغه بوده و بعدش پیامبر نهی کردن و از بین رفته این سنت و داخل اسلام نیس ، لطفاً نبدید به اسلام ، اما باز دوباره کجا و چطور اوردن چسپوندن به اسلام رو خدا داند که شیطون چه جوری وظیفه شو انجام داده

خواهر خواستگار داشت قبل حلقه گرفتن خانواده پسر گفتن صیغه بخونیم خانواده من خیلی ناراحت شدن حتی پدرم گفت ازدواج رو کنسل کنیم اونها هم کلی عذر خواهی کردن و گفتن خواستیم راحت باشن موقع خرید😑😑😑خیلی مسخره س

چه برسه زنان مطلقه یا بیوه که میرن صبغه میشن

کلا ما این کار رو مخاص زنان بد میدونیم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

صیغه شرایط داره اصلا صیغه ک بخواد ی خانواده خراب کنه اسلام توصیه نمیکنه حالا طرف مجرد هست میخواد ازد ...

همه اینا قبول اما خودم دیدم که هیچ شرطی بر اون اقا وجود نداشت و زنش پاسوز اون اقا شد چون دادگاه حکم طلاق نداد

بی پول نشدی 

بی پول بشی دست ب هر کاری میزنی

بچت مریض شه  و کسی نباشع کمک کنه دست ب هرکار میزنی

طرف واسه ی لقمه نون هم اینکارارو میکنع 

من ی موقع هایی حق میدم 

باید یقه مسولارو گرفت ن مردم

دختر عموم شوهرش اه من الله نداشت که ازدواج کرد همه ش با پول دختر عموم خونه گرفت ماشین گرفت پس انداز مرد 3تا پسر خوب هم براش اورد اخرش هم با زن صیغه ای بهش خیانت کرد

اصلا باورم نمیشد قیافه ش نمیدونی چقد مظلوم بود نگو اب زیر کاه  اخرش دختر عموم بخاطر بچهاش موند و خودش رفت 6 تا سکه خرید ب زن داد تا دست از سر زندگی ش برداره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

متاسفانه اونقدر طلاق زیاد شده  وقتی ی خانم تصمیم میگیره که جدا بشه که راحت زندگی کنه بعد از ی سال برای اینکه خرج روزمره خودش و جنسی خودش مجبور هست از راه صیغه موقت پولی به دست بیاره چون قانون راهشو باز کرد حالت نقطه اینجا هست بستگی به اصالت و نجابت طرف داره که به خاطر حفظ شخصیت خودش همیشه سرش پایین میندازه تا همسر دایم پیدا بشه گناه هیچ کس نیست چون گرانی و بیکاری زیاد شده مجبور هست بعضی ها هم که متاسفانه عادت کردن از این راه کسب درآمد کنن انشاالله که همه ما عاقبت بخیر بشیم

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
مجرد بود یا متاهل؟

نه مجرد بود واقعا من جای دیگه میدیدمش حتی به ذهنمم نمیرسید اینکاره باشه 

ولی اومد هتل پیش مرد ۸۰ ساله

مرده هم واسه همه تعریف میکرد این خانما میان کارشون چیه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شما اطلاعی از صیغه و شرایطش در اسلام ندارید

کانال های صیغه یابی اولا که اسم صبغه رو گذاشتن بخاطر اینکه اسم اصلی شغلشون یکم توهین آمیزه

صیغه ساعتی و روزانه و این دری وریا تو اسلام نداریم این کثافت کاریا ربطی به اسلام نداره 

دوما اون کانالا واقعا هیچ خانومی رو ارائه نمیدن فقط آقایونی که هول ان و حول کردن و سریع میخان خرج کنن و همون لحظه یکی بیاد باهاشون پولو واریز میکنن و خدافز، هیچ خانومی به هیچکی معرفی نمیشه به محض اینکه پول واریز شه بلاک میشن و تموم! 

متاسفانه اونقدر طلاق زیاد شده وقتی ی خانم تصمیم میگیره که جدا بشه که راحت زندگی کنه بعد از ی سال بر ...

شرافت مهم تره تا گرونی و بیکاری اینجوری از اذل تا ابد دنیا باید میشد اشغالدونی

صیقه چیز بدی نیست من یه دوست داشتم سنش ۴۶ بود بچهاش تقریبا بزرگ بودن و اجازه ازدواج بش نمیدادن ولی بیچاره هنو یایسه نشده بود و کلیم نیاز داشت گفتم برو این کانالای صیقه یابی گفت لابد دقت نکردی چین رفتم تو کانالشون و دیدم پشمااااام

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بی پول نشدی بی پول بشی دست ب هر کاری میزنیبچت مریض شه و کسی نباشع کمک کنه دست ب هرکار میزنیطرف واسه ...

من زن دیدم ک نیاز مند ولی شرافتمندانه کار میکنه نمیاد راحت ترین و کثافت ترین کار انجام بده..  اینا راحت طلبن. خدایی دیدم زنی ک 4 تا دختر داره از سبزی خورد کردن و ترشی و رب انار رب گوجه و هرچی فکر کنی درامد داشت بچهاش بزرگ کرد 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
دوستم شوهرش خیانت میکرد می‌گفت زن با لندکروز میومیده یعنی مشکل مالی نداشته کثافط هرزه بوده

نه اشتباه کردید 

اون واسش نون داشته که لندکروز خریده 

وگرنه جز برای پول کار نمیکنن که