2777
2789
اشتباهو من کردم اول اینم دیگه اون رگش گل کرد و بقول خودش اون روی سگشو کار گذاشت الان چند ماهه ول کن ...

سعی کن بهش زنگ بزنی بگی سر این رفتاراش اذیتی منم همچین اتفاقی برام افتاد همین کارو کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن بهش زنگ بزنی بگی سر این رفتاراش اذیتی منم همچین اتفاقی برام افتاد همین کارو کردم

نمیدونم واقعا خیلی دلم‌پره اتفاقا پیام دادم گفتم برا حرفا و کارات اذیتم گفت کاریه که خودت کردی که اینجور بشه 

فقط کاش معجزه بشه و خوب بشه🥲😭حالم خیلی گرفتس

نمیدونم واقعا خیلی دلم‌پره اتفاقا پیام دادم گفتم برا حرفا و کارات اذیتم گفت کاریه که خودت کردی که ای ...

بخدا همین اتفاقا برای منم افتاده و هر روشی رو امتحان کردم زنگ بزن توضیح بده کادو بده بهش بیرون برو سعی کن رابطه رو سمت ارامش ببری و.. 

بخدا همین اتفاقا برای منم افتاده و هر روشی رو امتحان کردم زنگ بزن توضیح بده کادو بده بهش بیرون برو س ...

اره باید یه فکری کنم ممنون از راهنماییت

شما دعایی ذکری چیزی بلد نیستی 🥲

بنظرم ادم باید با چیزایی ک داره خوش باشه.. قربونت برم من خوشبختی ترو از خدا میخوام

مرسی عزیزم اما باید چیزی باشه که باهاش خوش باشی گلم من فقط یه لحظه دلم خواست همچین کسی بود ولی کلا خیلی برات خوش حالم 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
21 و 23 کمه؟

من هم سن شما بودم با پسر میخواستم حرف بزنم میترسیدم ، شما در مورد ازدواجم حرفاتونو زدید 

عجله نکن وقتی برسی به ۲۶ ۲۷ سال تازه میفهمی خواستت از زندگی چیه و آدمی که میخوای باید چطور باشه ، سن شما فقط واسه دوستی و سرگرمی مناسبه

من هم سن شما بودم با پسر میخواستم حرف بزنم میترسیدم ، شما در مورد ازدواجم حرفاتونو زدید عجله نکن وقت ...

ولی من وقت اینو ندارم ک زندگیمو برای سرگرمی بدم ترسی ندارم با پسری صحبت کنم وقتی کل خونواده من میدونن و سعی کردم در حدی نگه دارم رابطه رو ک ب جفتمون ضرر نزنه